Voordat jullie een afspraak maken, raden we altijd aan om eerst gratis en vrijblijvend kennis te maken en te kijken of er een klik is.

Praktijk de Liefde Amsterdam

Nashwa Gawad, relatietherapeut

Tijdens onze gesprekken luister ik aandachtig en zorgvuldig naar jullie verhalen. En die verhalen mogen verschillen. Ik wil jullie begrijpen en samen onderzoeken waar jullie tegenaan lopen. Hoe kunnen we tot een nieuw verhaal komen dat voor jullie allebei werkt. Wanneer de relatie niet lekker loopt, kunnen jullie toch nog veel om elkaar geven. En in dat laatste ligt de kracht die nodig is om eruit te komen. Ik maak gebruik van verschillende technieken vanuit de systeemtherapie. Maar ik kijk vooral goed naar wat jullie willen en nodig hebben.

Achtergrond

Ik heb Pedagogiek aan de Educatieve Faculteit van Amsterdam gestudeerd. Naast mijn opleiding tot systeemtherapeut ben ik gespecialiseerd in de Narratieve therapie. Ik heb vele kinderen, stellen en gezinnen behandeld. Ook werk ik in de specialistische GGZ bij Expertisecentrum Transculturele Therapie als systeemtherapeut.

Sessions with Nashwa are also available in English.