Skip to main content
LiefdeRelatiesRelatietherapieSingle

Als single weer een relatie krijgen

By juli 17, 2019februari 22nd, 2022No Comments

Een relatie krijgen als single

Single zijn: in Praktijk de Liefde zien we steeds vaker mensen met vragen hierover. Vragen als: waarom lukt het me niet om een relatie te krijgen, om mijn relaties te behouden? Of: mijn relatie is uit maar hoe komt het dat het wéér niet goed afliep? In de begeleiding van singles kijken we naar wat het betekent om single te zijn. We staan stil bij wat single zijn met iemand doet en de patronen die zijn ontstaan uit ervaringen in eerdere relaties.

Hoe verder te gaan als single

Ben je tevreden als single, dan is er natuurlijk geen probleem. Maar als je niet meer weet hoe je verder moet en het contact met jezelf verliest, dat is minder fijn.

In onze individuele begeleiding kijken we naar de onderliggende patronen. Het is daarbij belangrijk om terug te gaan naar jezelf. Om uit te zoeken wat jouw verwachtingen zijn. Verwachtingen naar een partner toe en verwachtingen die je hebt naar jezelf. Mogelijk is dat een hele lijst van wensen want we lijken meer en meer van onszelf en partners te verlangen. Van ultieme veiligheid tot opwindende spanning en alles wat er tussenin zit.

Begeleiding van singles

Wat heb jij nodig in een relatie? In de beantwoording van deze vraag kom je wellicht dichtbij wat je écht wenst in een partner. Het kan ook helpen om te bedenken dat relaties moeten groeien en dat het normaal is om voor relaties te werken. Een relatie groeit door aandacht en investeren. Een tegenslag of hobbel op jullie pad hoeft niet te betekenen dat het helemaal mis is. Het kan zo waardevol zijn om pijnpunten te onderzoeken, een prille relatie te verrijken en sterker te maken.

Jouw vragen over het single zijn hoef je niet alleen te beantwoorden. Het kan prettig zijn om met verdiepende vragen meer persoonlijk inzicht te verkrijgen. Wanneer je bij jezelf bent ga je vanzelf weer openstaan voor nieuwe liefde.

Ontvang inspirerende brieven van Joey, verhelderende artikelen met inzichten over relaties en waardevolle tips & tricks.

Toegang tot tools, kennis & artikelen

Toegang tot tools, trainingen, kennis & artikelen

Praktijk de Liefde is gespecialiseerd in concrete & effectieve relatietherapie vanuit de systeemtherapie.

Meer weten? Onze werkwijze