Ik wil jullie leren om weer naar elkaar te luisteren. Niet alleen met je oren, maar vooral met je ogen en je hart.

Angelic Jansen

Praktijk de Liefde Utrecht

Angelic Jansen, relatietherapeut Utrecht

Rise above it! Vanuit die visie ga ik samen met jullie aan de slag om de blik te verbreden op (lastige) situaties en onderlinge interacties. Ik kijk mee naar welke relationele moeilijkheden er tussen jullie of in het gezin zijn. Om daarvandaan te onderzoeken wat er tussen jullie gebeurt en de onderlinge patronen en interacties in de context te zien. Op die manier gaan we samen op zoek naar de oplossingen.

Ik wil jullie leren om weer naar elkaar te luisteren. Niet alleen met je oren, maar vooral met je ogen en je hart. Om vanuit oprechte nieuwsgierigheid op zoek te gaan naar de mogelijkheden, verbinding en veerkracht, waardoor jullie weer lichtpuntjes ontdekken. Ik begeleid jullie graag in dit proces vanuit een directe, warme en oplossingsgerichte houding, waarbij er ook ruimte is voor humor. En mocht het aan de orde zijn, dan werk ik graag met het hele gezin.

Achtergrond

Mijn achtergrond ligt in de kind- , jeugd- en volwassenpsychiatrie (ggz) en in de jeugdzorg. In deze functies heb ik met gezinnen gewerkt die de balans in hun onderlinge relaties moesten terugvinden.

Na mijn opleidingen verpleegkunde en social work, heb ik de post-master-opleiding tot gezins- en relatietherapeut (systeemtherapeut) aan het Amsterdams Instituut voor Gezins- en Relatietherapie (AIGR) afgerond. Naast mijn werk in de praktijk ben ik werkzaam binnen een grote organisatie in de jeugdhulpverlening als systeemtherapeut.

Voordat jullie een afspraak maken, raden we altijd aan om eerst gratis en vrijblijvend kennis te maken en te kijken of er een klik is.

Kennismaking inplannen met Angelic