Mijn hart is groot, net als mijn inlevingsvermogen. Ik ben er om jullie verder te helpen.

Denise van Ruiven

Praktijk de Liefde

Denise van Ruiven, praktijkassistente

Als praktijkassistente zal ik degene zijn waarmee jullie als eerste te maken krijgen. Met liefde en respect beantwoord ik de inkomende telefoontjes, de e-mails en de aanvragen, zorgen we dat we een gewenste afspraak inplannen en het belangrijkste: Ik zorg dat jullie je welkom voelen en zal er gemerkt worden dat elk individu en elk koppel er toe doet. Kortom, ik zal alles op alles zetten om jullie van dienst te zijn.

Met een open mind en open hart ben ik elke dag met plezier aan het werk. Mensen helpen, een luisterend oor bieden, het zit nou eenmaal in mij. Zonder oordelen en vol begrip zet ik mij in. Ook ben ik zeer oplossingsgericht en zorg dan ook graag dat iedereen binnen en buiten de praktijk tevreden is. Je kan dus gerust zijn dat geen vraag te gek is en geen verzoek te veel.

In mijn vrije tijd geniet ik van mijn gezin, bestaande uit mijn partner, mijn dochter, de hond en de kat. Ik ben niet alleen een mensen-mens maar ook een echte dierenvriendin. Ook ben ik zeer creatief en in mijn vrije tijd zal ik altijd wel iets verzinnen om te creëren. Meestal doe ik dit samen met mijn dochter Fayenne.

Mijn hart is groot, net als mijn inlevingsvermogen. Ik ben er om jullie verder te helpen.

Praktijk de Liefde is gespecialiseerd in concrete & effectieve relatietherapie vanuit de systeemtherapie.

Onze aanpak