Voordat jullie een afspraak maken, raden we altijd aan om eerst gratis en vrijblijvend kennis te maken en te kijken of er een klik is.

Praktijk de Liefde Amsterdam

Gaby Reuhl, relatietherapeut

Ik ben een oudere, ervaren relatie- en gezinstherapeut, geregistreerd bij de NVRG (beroepsvereniging)sinds 2002. Inmiddels werk ik al 30 jaar met gezinnen, echtparen en individuen. Deels in mijn eigen praktijk en deels voor instellingen zoals Jeugdzorg, Kinderbescherming, GGZ en de Academische Gezondheidszorg. Daarnaast verzorg ik coaching en onderwijs aan GGZ instellingen en hogescholen.

Ik werk inzichtgevend en oplossingsgericht, de focus ligt op verbinding, kracht en vertrouwen. Het succes van het methodisch werken geeft mij elke keer weer veel voldoening.

Achtergrond

In 1997 ben ik gestart met de opleiding voor Relatie-en Gezinstherapie (Systeemtherapie). Deze studie duurt enkele jaren. Leertherapie, intervisie en intensieve praktijkbegeleiding zijn daarbij belangrijke onderdelen. Aanvullend heb ik de basisopleiding Cognitieve Gedragstherapie afgerond.

Vanaf eind mei kan Gaby helaas geen nieuwe stellen meer aannemen.