Houd de Liefde Vast

Zal alles goed blijven gaan nu jullie de therapie hebben afgerond? Willen jullie dat deze vooruitgang met een stijgende lijn omhoog blijft gaan? Hou de Liefde vast zorgt ervoor dat jullie elkaar niet los laten. Ben je klaar om je relatie te bestendigen?

Zijn jullie klaar om de volgende stap te zetten in jullie weg naar een duurzame relatie? Houd de Liefde Vast biedt jullie de mogelijkheid om jullie relatie naar een nog hoger niveau te kunnen tillen. Houdt de liefde vast is de APK van jullie relatie.

Meld je nu aan en wapen jezelf met de essentiële tools om jullie liefde, passie en communicatie naar een hoger niveau te tillen!

Laat de passie en verbinding weer bloeien en houd dit samen vast. Begin nu!

 • Zes maanden
 • Iedere maand een mail met oefening
 • Door erkende NVRG relatietherapeuten
 • Inclusief een relatietherapie sessie van 75 minuten
 • Meer Intimiteit, vreugde & verbinding.
 • Bonusmateriaal ‘Het 100 Vragen Spel’ 
 • Locatie: Thuis
 • Investering: 299 euro
Meld je nu aan

Waarom inschrijven?

Welkom bij Houd de Liefde vast, dit exclusieve online programma is speciaal ontwikkeld voor stellen die na de therapie hun relatie willen verfijnen en verrijken. Wij begrijpen dat het onderhouden en laten groeien van een relatie een constant leerproces is. Houd de Liefde vast is een online programma met persoonlijke aandacht dat helpt om de verbetering te behouden en niet in oude gewoonte terug te vallen en diepgewortelde patronen te doorbreken. Daarom bieden wij praktische tools en inzichten om je relatie verder te versterken en een solide basis te creëren voor een liefdevolle en langdurige toekomst samen.

Meld je nu aan

Wat is het Houd de Liefde Vast?

Na aankoop van het online programma Hou de Liefde vast ontvangen jullie een welkomst mail. Jullie gaan 6 maanden aan de slag met oefeningen die jullie iedere maand toegestuurd krijgen. In deze zes maanden verrijken jullie de band en zorgen jullie dat de relatie op een liefdevolle manier wordt onderhouden. Binnen zes maanden kan er een sessie worden ingepland bij een relatietherapeut die aansluit op jullie behoefte en wensen.

Tevens krijg je toegang tot een wekelijkse podcast waarin diverse thema’s rondom relaties en liefde worden behandeld. Je hebt de mogelijkheid om anoniem je vragen in te dienen, en elke week zullen de meest voorkomende vragen besproken worden in de podcast.

Wat kun je verwachten?

We maken gebruik van wetenschappelijk onderbouwde methoden uit de systeemtherapie, waaronder EFT en technieken van The Gottman Institute. Daarnaast laten we ons inspireren door inzichten van Esther Perel en de Imago Therapie. Wij zijn ervaren en erkende NVRG relatietherapeuten en geven persoonlijke begeleiding plus krijgen jullie waardevolle tools mee om de liefde, passie en communicatie in jullie relatie te verbeteren.

Onze ervaren relatietherapeuten begeleiden je tijdens het traject en staan altijd klaar om je vragen te beantwoorden.

Hier is een overzicht van wat wij aanbieden:

 1. Gedurende zes maanden worden jullie ondergedompeld in een ondersteunende omgeving waar ervaren en erkende NVRG relatietherapeuten jullie begeleiden naar een diepere verbinding samen. Het online programma staat vol met waardevolle inzichten, emotionele groei en onvergetelijke ervaringen die jullie band zullen verstevigen en verrijken.
 2. We maken gebruik van wetenschappelijk onderbouwde methoden uit de systeemtherapie, waaronder EFT en technieken van The Gottman Institute. Daarnaast laten we ons inspireren door inzichten van Esther Perel en Imago Therapie, en vele andere grootheden in de relatietherapie. Ontdek essentiële tools om liefde, vreugde en communicatie binnen jullie relatie te versterken.
 3. Waardevolle investering: Voor slechts €299 per stel krijgen jullie toegang tot het gehele programma, inclusief persoonlijke begeleiding en toegang tot ‘Het 100 Vragen Spel’.

Wat zijn de kosten?

Voor de prijs van 299 euro per stel, bieden we jullie een bijzondere ervaring. Dit biedt toegang tot het volledige zes maanden programma gegeven door erkend relatietherapeute Joey Steur, een maandelijkse Q&A podcast en inclusief een relatietherapie sessie bij een van onze therapeuten.

Jullie ontvangen als kers op de taart na afloop van het online programma gratis toegang tot ons online programma het inspirerende ‘Het 100 Vragen Spel’. Deze tools zijn ontworpen om jullie te helpen de inzichten en vaardigheden die jullie tijdens het weekend hebben opgedaan, te blijven toepassen en ontwikkelen in jullie dagelijks leven.

Verlenging van Houd de Liefde Vast

Het programma heeft een verlenging waarbij er nog dieper ingegaan wordt op belangrijke thema’s die onze relatie en liefdesleven kunnen beïnvloeden.

In de verlenging van het programma wordt er aandacht besteed aan thema’s zoals begeerte, seksuele kwetsbaarheid en verlangen. Dit zijn belangrijke onderwerpen die vaak worden verwaarloosd door de drukte in het leven, maar die van cruciaal belang zijn voor het behoud van een gezonde en bevredigende relatie.

Daarnaast zal er in de verlenging ook worden gekeken naar intergenerationele patronen en de impact die deze kunnen hebben op onze relaties. Door deze patronen te begrijpen en aan te pakken, kunnen we onze relatie verrijken en blokkades die ons belemmeren om diepe en betekenisvolle relaties aan te gaan, overwinnen.

Tot slot zal er ook aandacht worden besteed aan onze gezamenlijke dromen. Samen dromen en doelen stellen kan ons helpen om onze relaties te versterken en een nog diepere verbinding met onze partner te creëren. Kortom, de verlenging van het programma “Hou de liefde” belooft nog meer diepgang en inzichten te bieden om ons liefdesleven te verbeteren en onze relaties te versterken.

Na afronding van Houd de Liefde vast ontvang je gratis Het 100 Vragen Spel ter waarde van 39 euro cadeau!

Andere stellen over het Houd de Liefde Vast?

"Na onze therapie hebben we Houd de Liefde vast gevolgd. Het heeft ons geholpen om de inzichten uit therapie te integreren in ons dagelijks leven en onze relatie te verdiepen. We zijn zo dankbaar!"

Julia & Mark

"De verdiepingsslag in thema's zoals begeerte, seksuele kwetsbaarheid en intergenerationele patronen was precies wat we nodig hadden om onze relatie naar een hoger niveau te tillen. Het gaf ons de mogelijkheid om openlijk te praten over onze wensen en behoeften en om ons te concentreren op de dromen die we samen wilden bereiken."

Esther en Maurits

"We zijn nu veel sterker en beter in staat om onze relatie te onderhouden en te koesteren dan voorheen. Ik zou het Houd de Liefde programma zeker aanraden aan iedereen die op zoek is naar een diepere en meer bevredigende relatie met hun partner."

Dorien & Olivier

"De deskundige begeleiding van de relatietherapeute was van onschatbare waarde en de ondersteunende online omgeving maakte het mogelijk om open en eerlijk te zijn over onze gevoelens en gedachten."

Lisa & Alex