NVRG Systeemtherapeut / NVRG Systeemtherapeutisch werker

Bij Praktijk de Liefde, een bloeiende start-up praktijk, geloven we in samen bouwen en creëren. We bieden een inspirerende omgeving waarin er ontzettend veel mogelijkheden zijn om persoonlijk en professioneel door te groeien.

Onze praktijk groeit snel en we zijn momenteel op zoek naar ervaren en enthousiaste systeemtherapeuten om ons team te versterken. We zijn een dynamische organisatie waar jouw input en ideeën gewaardeerd worden. Samen willen we de praktijk verder ontwikkelen en ons unieke karakter behouden.

Bij Praktijk de Liefde heerst een inspirerende start-up geest die ons onderscheidt van traditionele praktijken. We omarmen innovatie, creativiteit en een ondernemende mindset in alles wat we doen. Als start-up praktijk bieden we een dynamische en stimulerende omgeving waarin je de vrijheid hebt om nieuwe ideeën te verkennen en bij te dragen aan de groei en ontwikkeling van onze praktijk.

In onze start-up cultuur moedigen we initiatief, proactiviteit en een hands-on mentaliteit aan. We streven ernaar om voortdurend te innoveren en de grenzen te verleggen van wat mogelijk is in systeemtherapie. We geloven in het creëren van een omgeving waarin iedereen de ruimte krijgt om hun unieke talenten en perspectieven te laten zien en te ontwikkelen.

Als lid van ons team kun je verwachten dat je betrokken wordt bij besluitvormingsprocessen, dat je input en ideeën worden gewaardeerd en dat je de mogelijkheid hebt om jezelf verder te ontwikkelen. We moedigen professionele groei en leiderschap aan en bieden mogelijkheden om nieuwe vaardigheden en expertise op te doen.

Als je op zoek bent naar een uitdagende en dynamische werkomgeving waarin je kunt bijdragen aan de opbouw van een groeiende praktijk, dan ben je bij Praktijk de Liefde aan het juiste adres. We verwelkomen teamleden die gedreven zijn, initiatief tonen, committed zijn en graag samenwerken om onze visie te verwezenlijken.

Sluit je aan bij onze start-up praktijk en help mee aan het creëren van een betere toekomst voor liefdevolle relaties en systeemtherapie.

Functieomschrijving:

  • Je biedt zelfstandig systeemtherapie aan koppels, individuen en zakelijke relaties.
  • Indien nodig, overleg je met het team om vastgelopen casussen te bespreken.

Wat bieden wij:

Een dienstverband van 28-36 uur per week.
Flexibele werktijden die je in overleg kunt bepalen.
Geen productiedruk, lekker behandelen en met het team doorgroeien.
Volledige toegang en controle over je agenda en je eigen rapportages/notities binnen ons EPD-systeem.
Onze assistentes staan klaar om afspraken in te plannen, zodat jij je volledig kunt richten op de sessies.
Een marktconform salaris op basis van opleiding en ervaring.
Mogelijkheid tot een vast contract.
Ruimte voor persoonlijke en professionele groei, met vele mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen binnen onze praktijk.
Intercollegiale uitwisseling, incompany trainings, consultaties en intervisie.
Inspirerende bijeenkomsten om de teamspirit naar nieuwe hoogtes te tillen en een positieve sfeer te creëren.

Salaris: €2.800,00 – €4.981,00 per maand

Wie zoeken wij?

Wij zijn op zoek naar een ervaren en gedreven systeemtherapeut die voldoet aan de volgende criteria:
Je bent een Lid/Lio NVRG-geregistreerde systeemtherapeut.
Je hebt een passie voor systeemvisie en bent klaar om samen met ons te groeien.
Opleiding in EFT is een pre.
Je bent in staat om out-of-the-box te denken. We waarderen het dat je je kennis en expertise volgt, maar ook je intuïtie en gevoel gebruikt om het proces in de spreekkamer te verbeteren.
Beschikbaarheid in de avonduren is vereist.
Je bent zowel zelfstandig als een teamspeler en je wilt actief bijdragen aan de ontwikkeling van onze praktijk.

Heb je interesse in deze functie?
Stuur dan je actuele CV en een motivatie naar Abigail via info@praktijkdeliefde.com. We kijken uit naar je sollicitatie en hopen je binnenkort te mogen verwelkomen bij Praktijk de Liefde, waar we samen bouwen aan een bloeiende toekomst!