Individuele therapie

Bij individuele therapie gaat het om jou, je relaties, hoe jij je verhoudt tot anderen en wat je daarin belangrijk vindt. We geven aandacht aan je gezin van herkomst, de intergenerationele patronen, interacties in relaties, emotionele beleving of bagage, communicatie en betekenisgeving. We onderzoeken samen wat dwars zit en wat je blokkeert in je relatie tot jezelf en met betrekking tot anderen.

Het doel van individuele therapie is om meer inzicht te krijgen in relatiepatronen om vanuit daar het veranderingsproces in gang te zetten, zodat je mag zijn wie je het liefste bent.

Hoe gaat systeemtherapie in zijn werk?

We beginnen met een intake waarbij het belangrijk is dat er een wederzijdse ‘klik’ is zodat jullie je veilig genoeg voelen om je verhaal, gedachten en emoties met mij te delen. In de volgende sessies richten we ons op de hulpvraag, de patronen, de doelen en de verander wensen. Na de intake volgen er (meestal) 5 tot 8 sessies (een sessie duurt 90 minuten). Daarna evalueren we het proces en beslissen we samen of we verder gaan.

Contact

Heb je nog vragen of wil je een een afspraak maken voor een intake? Bel 020-2101407 of vul het contact/bel me terug formulier in. Heb je behoefte om voor de intake de ‘klik’ te ervaren, bel of mail voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Dit kan ook telefonisch!

Gratis kennismaking