“Zelfonderzoek is de basis voor iedere relatie.”

Jaël den Bok, relatietherapeut Haarlem

Praktijk de Liefde Haarlem

Jaël den Bok, relatietherapeut Haarlem

Zelfonderzoek is de basis voor iedere relatie. Ben je bereid om de minder leuke kanten van jezelf aan te kijken om de relatie te verbeteren?

Het is fijn als je je veilig en geliefd voelt, als er verbinding is met je partner en de intimiteit stroomt. Maar soms lukt dat even niet. Dan kom je in nare patronen terecht en kun je elkaar niet meer vinden.

De manier waarop je met moeilijkheden omgaat, heb je vaak al jong geleerd. Dat kan het lastig maken om met z’n tweeën op te lossen. Om elkaar weer goed te kunnen horen én zien, helpt het om met een therapeut erbij in gesprek te gaan. Want uiteindelijk wil iedereen gehoord en gezien worden.

Vaak door alleen al wat ondertiteling ontstaat er ruimte. Het is helpend om je eigen behoeften en die van de ander beter te leren kennen. Zicht te krijgen op jullie patronen om weer vanuit liefde te communiceren. Samen brengen we deze patronen in kaart en werken we naar een verbinding die weer kan stromen.

Achtergrond

Voordat ik relatietherapeut werd, heb ik lange tijd binnen de ggz met gezinnen en koppels gewerkt. Ik ben opgeleid als relatie- en gezinstherapeut bij de RINO en gespecialiseerd in partner- relatietherapie en EFT-therapie. Als kind van gescheiden ouders weet ik goed hoe destructief relaties soms kunnen zijn. Misschien ben ik daarom wel in de ban geraakt van relationele patronen en de mogelijkheden tot verandering. Ik ben ervan overtuigd dat de kwaliteit van je relaties de kwaliteit van je leven bepaalt.

Kennismaking inplannen met Jaël