Hoe kijk je naar jezelf en naar je partner? En wat voor ideeën heb je over jezelf, het leven en de liefde van huis uit meegekregen? Hierbij stilstaan geeft ruimte voor een hernieuwde kijk op jezelf, elkaar en de relatie.

Praktijk de Liefde Amsterdam en Eindhoven

Linda Sanders, relatietherapeut Amsterdam en Eindhoven

In verbinding blijven met jezelf en je partner is in iedere relatie een uitdaging.
We willen namelijk allemaal gezien en gehoord worden door onze partner. En we voelen ons prettig wanneer we daarbij ook invulling kunnen geven aan onze eigen behoeftes. Juist in intieme relaties kunnen zich ongewenste patronen ontwikkelen.

Vanuit oprechte nieuwsgierigheid brengen we die patronen samen in kaart en kijken we naar wat daaronder ligt aan emoties en kwetsbaarheden.
Hoe kijk je naar jezelf en naar je partner? En wat voor ideeën heb je van huis uit over jezelf, het leven en de liefde meegekregen? Hierbij stilstaan geeft ruimte voor een hernieuwde kijk op jezelf, elkaar en de relatie. En in deze ruimte ontstaat begrip.

Op begrip volgt verbinding en vanuit die verbinding vaak intimiteit. En dan stróómt jullie liefde. Wanneer je deze liefdesflow als stel weet te vinden is dat ware levenskunst! Ik wil jullie graag begeleiden in dat proces, vanuit een open houding en met een juiste dosis humor en directheid. Vanuit mijn expertise als systeemtherapeut werk ik graag met het hele gezin, mocht daar behoefte aan zijn.

Achtergrond

Ik ben afgestudeerd als systeemtherapeut en mediator, EFT gespecialiseerd. Daarbij heb ik 20 jaar ervaring met gezinnen, waarbij op meerdere niveaus van alles speelt.

Voordat jullie een afspraak maken, raden we altijd aan om eerst gratis en vrijblijvend kennis te maken en te kijken of er een klik is.

kennismaking inplannen met Linda