Manon Sibbald, relatietherapeut Rotterdam

Een van de belangrijke aspecten van het leven is het hebben van sterke en gezonde relaties, waarin men zich volledig geaccepteerd, diep verbonden en onvoorwaardelijk geliefd voelt. Dit gun ik eenieder en hier zet ik me voor in als relatie- en gezinstherapeut.

Tijdens onze sessies onderzoeken we samen de weg naar groei. Ik ben nieuwsgierig naar jullie gewenste relatie, naar de diepste behoeften en verlangens die jullie koesteren. Samen bekijken we hoe jullie kunnen omgaan met de verschillen en uitdagingen die het leven met zich meebrengt. Welke patronen zijn er ontstaan en hoe kunnen we deze doorbreken? Hoe kunnen we de
communicatie tussen jullie verbeteren?

Ik geloof sterk in de kracht van kwetsbaarheid en openheid. In mijn therapie creƫer ik een veilige ruimte waarin jullie jezelf kunnen zijn en vrijuit kunnen spreken. Mijn benadering is gebaseerd op warmte, begrip en positiviteit. Ik oordeel niet, maar ondersteun en begeleid jullie in het ontdekken van jullie eigen kracht en het versterken van jullie relatie.

Achtergrond

Na het afronden van mijn opleiding pedagogiek ben ik mij verder gaan verdiepen in menselijke patronen en hoe deze te veranderen. Dit heb ik gedaan door het volgen van diverse opleidingen, waaronder NLP, transactionele analyse en systemisch werk. De verschillende tools hebben mij handvatten gegeven om met mensen te werken en hen vanuit stilstand weer in beweging te brengen.

"Ik geloof sterk in de kracht van kwetsbaarheid en openheid."