Er is moed (en liefde) voor nodig om te erkennen dat je vastgelopen bent. Lef om naar jezelf te kijken in relatie tot die ander en naar jouw aandeel in die repeterende patronen.

Marjorie Bierings, relatietherapeut Tilburg

Praktijk de Liefde Tilburg

Marjorie Bierings, relatietherapeut Tilburg

In de periode dat een relatie schuurt en je niet meer weet hoe je verder moet, kan relatietherapie inzicht geven en helpen om nieuwe openingen te vinden. Hoogopgelopen emoties, betekenissen van voorafgaande gebeurtenissen en ingesleten patronen versperren vaak de weg om uit de impasse te komen.

Er is moed (en liefde) voor nodig om te erkennen dat je vastgelopen bent. Lef om naar jezelf te kijken in relatie tot die ander en naar jouw aandeel in die repeterende patronen. Het probleem is niet jij of de ander, maar wat er in jullie relatie heeft geleid tot destructieve patronen, frustratie en afstand.

Achtergrond

Jarenlang heb ik binnen de ggz gewerkt in gezinnen, met volwassenen (relatietherapie) en kinderen en jongeren. Kijkend vanuit het relatieperspectief. Mijn gespecialiseerde scholing tot systeemtherapeut deed ik in Antwerpen bij de Interactie-Academie. Daarnaast ben ik opgeleid tot trainer mindfulness.

Ik ga voor een oprechte ontmoeting met jullie. Voor het verhaal en de betekenissen uit de voorgeschiedenis, die in het dagelijkse leven nog van invloed zijn. In overeenstemming met jullie komen we snel tot de kern en zoeken we ruimte voor nieuwe mogelijkheden. Vaak gebruik ik humor of speelse methoden, zoals tekenen of fysieke oefeningen.

Er is meer mogelijk dan je denkt als je het aandurft om de verbinding te maken. Ik zie jullie graag voor een kennismaking, de eerste stap tot verbetering.

Voordat jullie een afspraak maken, raden we altijd aan om eerst gratis en vrijblijvend kennis te maken en te kijken of er een klik is.

Kennismaking inplannen met Marjorie