“In therapie gaan, is eigenlijk altijd een goed idee. Je leert jezelf en elkaar beter kennen.”

Marleen Diks, relatietherapeut Amsterdam

Praktijk de Liefde Amsterdam

Marleen Diks, relatietherapeut Amsterdam

Relaties zijn het hart van een gelukkig leven. We hebben ze nodig, maar soms is het lastig om een relatie helemaal op de rails te houden. De aanleiding om samen of alleen in therapie te gaan is meestal niet leuk. Omdat er vaak veel verdriet is geweest en de relatie soms moeizaam verloopt. Gezamenlijk of alleen loop je vast. Patronen die je al jaren of je hele leven bij je draagt, werken nu meer tegen je dan voor je. Je wilt het graag anders doen, maar weet alleen nog niet goed hoe.

In therapie gaan is eigenlijk altijd een goed idee. Je leert jezelf en elkaar beter kennen. Zo leer je te begrijpen waar bepaalde gevoelens en gedrag bij jou en de ander vandaan komen. Maar ook je behoeften en hoe deze te communiceren. Hierdoor herstel je automatisch de verbinding met jezelf, en daarmee ook met de ander.

Voor mij is het belangrijk dat jullie je veilig voelen en in alle eerlijkheid jullie verhaal kunnen doen. Ik luister graag en met de juiste vragen krijgen we de inzichten die jullie nodig hebben om samen weer verder te gaan.

Achtergrond

Na mijn master Psychologie ben ik het bedrijfsleven ingerold. Daar verdiepte ik me vooral in team- & leiderschapsontwikkeling. De laatste jaren heb ik veel mensen begeleid in hun persoonlijke en professionele ontwikkeling op het gebied van gedrag. Daarnaast heb ik me verdiept in hechting en hechtingsstoornissen, en het herstellen hiervan. Hieruit volgde voor mij de logische keuze om de opleiding tot Systeemtherapeut te volgen en mensen verder te helpen in het herstellen van de verbindingen met zichzelf en anderen.

Voordat jullie een afspraak maken, raden we altijd aan om eerst gratis en vrijblijvend kennis te maken en te kijken of er een klik is.

Kennismaking inplannen met Marleen