Laatst gewijzigd: 14-12-2020

Praktijk de liefde blijft geopend voor alle vormen van therapie.

Blijf je liever thuis? Sessies kunnen ook online voortgezet geworden om de continuïteit van het therapie proces te waarborgen.

Protocol rondom het Coronavirus (COVID-19)

In verband met het Coronavirus volgen wij de actuele aanwijzingen van het RIVM met betrekking tot hygiënemaatregelen en gedragsregels. Wij houden o.a. rekening met 1,5 meter afstand, het vermijden van fysiek contact en voldoende ruimte rondom sessies voor het reinigen van de ruimte en ter voorkoming van de aanwezigheid van meerdere mensen in de wachtruimte. Daarnaast maken wij aanvullend gebruik van een Dyson luchtreiniger.

Wat verwachten we van jou?

In het geval van milde verkoudheidsklachten (loopneus, niezen, keelpijn en lichte hoest en verhoging), willen we je verzoeken thuis te blijven. Overleg met je eigen therapeut of je de afspraak op een andere manier door kunt laten gaan (d.m.v. een telefonisch consult en/of beeldbellen*) en we willen je vragen of je zo vriendelijk zou willen zijn dit niet via de praktijkassistente, maar met je eigen therapeut af te stemmen.

Annuleren / verzetten

Indien je toch genoodzaakt bent de afspraak te verzetten / annuleren, hanteren we uit coulance t/m 18 januari een annuleringstermijn van 24 uur i.p.v. de gebruikelijke 48 uur, met uitzondering van het weekend.

* Inclusief e-health toepassing die voldoet aan de AVG richtlijnen (ISO27001 & NEN7510).