Laatst gewijzigd: 16-03-2022

Eindelijk, een nieuwe fase

Na twee intense jaren van aanpassen zeggen we vaarwel tegen het Covid-beleid. Uiteraard blijven we voorzichtig en willen we je vragen thuis te blijven bij klachten. Dit betekent ook dat per direct het reguliere annuleringsbeleid weer van toepassing is en dat afspraken kosteloos geannuleerd worden, mits dit 48 uur van te voren wordt aangegeven.

Wanneer thuisblijven?

In het geval van milde verkoudheidsklachten (loopneus, niezen, keelpijn en lichte hoest en verhoging), willen we je verzoeken thuis te blijven. Overleg met de praktijkassistente of je de afspraak op een andere manier door kunt laten gaan (d.m.v. een telefonisch consult en/of beeldbellen*).

Annuleren

Bij afzeggingen of verzetten van gesprekken, binnen twee werkdagen (48 uur) voor aanvang van een gesprek, wordt 100% van het afgesproken bedrag in rekening gebracht. De zaterdag en zondag vallen buiten deze etmalen-regeling. Een afzegging op zaterdag of zondag wordt in die zin beschouwd als een afzegging op maandag.

De vrijblijvende kennismaking is gratis en kan kosteloos geannuleerd worden tot 48 uur van tevoren. Gebeurt dit niet, dan zijn we helaas genoodzaakt om de gereserveerde tijd in rekening te brengen. Dit komt uit op een bedrag van €79,40 inclusief btw.

Contact

* Inclusief e-health toepassing die voldoet aan de AVG richtlijnen (ISO27001 & NEN7510).