De interactie tussen personen, het gedrag van en het verhaal achter de mens; het heeft mij altijd bijzonder geïnteresseerd.

Merle Hendriks, relatietherapeut Amsterdam

Praktijk de Liefde Amsterdam

Merle Hendriks, relatietherapeut Amsterdam

Samen gaan we onderzoeken waar jullie wensen en verlangens liggen in de relatie. We proberen duidelijk te krijgen waar bepaald gedrag vandaan komt en meer onderling begrip te creëren. Dit kan helpen om uit een bepaalde dynamiek te komen en te blijven. In de therapie gaan we jullie vermogen ontwikkelen om samen problemen op te lossen en weer met elkaar in verbinding te komen.

Typisch Merle: nieuwsgierigheid, humor, luisteren zonder te oordelen en doelgerichte aanpak.

Achtergrond

De interactie tussen personen, het gedrag van en het verhaal achter de mens; het heeft mij altijd bijzonder geïnteresseerd. Ik ben afgestudeerd als medisch antropoloog en heb daarna jarenlang tv-programma’s en enkele documentaires gemaakt over deze onderwerpen. Ook heb ik de post-masteropleiding tot systeemtherapeut bij het Lorentzhuis afgerond. Ik vind het belangrijk om een relatie vanuit verschillende visies te benaderen en maak gebruik van perspectieven uit de psychologie, antropologie en filosofie.

Voordat jullie een afspraak maken, raden we altijd aan om eerst gratis en vrijblijvend kennis te maken en te kijken of er een klik is.

Kennismaking inplannen met Merle