Ik maak gebruik van verschillende technieken vanuit de systeemtherapie. Maar ik kijk vooral goed naar wat jullie willen en nodig hebben.”

Praktijk de Liefde Hilversum

Nashwa Gawad, relatietherapeut

Tijdens onze gesprekken luister ik aandachtig en zorgvuldig naar jullie verhalen. En die verhalen mogen verschillen. Ik wil jullie begrijpen en samen onderzoeken waar jullie tegenaan lopen. Hoe kunnen we tot een nieuw verhaal komen dat voor jullie allebei werkt? Wanneer de relatie niet lekker loopt, kunnen jullie toch nog veel om elkaar geven. En in dat laatste ligt de kracht die nodig is om eruit te komen. Ik maak gebruik van verschillende technieken vanuit de systeemtherapie. Maar ik kijk vooral goed naar wat jullie willen en nodig hebben.

Achtergrond

Ik heb pedagogiek gestudeerd aan de Educatieve Faculteit van Amsterdam. Naast mijn opleiding tot systeemtherapeut ben ik gespecialiseerd in de narratieve therapie. Ik begeleid kinderen, stellen en gezinnen, waarbij ik veel ervaring heb met het werken in de specialistische transculturele ggz.

Sessions with Nashwa are also available in English.

Voordat jullie een afspraak maken, raden we altijd aan om eerst gratis en vrijblijvend kennis te maken en te kijken of er een klik is.