Podcasts zijn superhip en handig want het is fijn om op jouw moment, naar voor jouw interessante content te kunnen luisteren. Natuurlijk kon Praktijk de Liefde niet achter blijven en daarom hebben we de afgelopen tijd aan een spannende en interessante podcast gewerkt die je op je eigen moment kan beluisteren. Wil jij weten hoe je je relatie weer een boost geeft? Of hoe je je relatie sprankelend houdt met een druk gezinsleven? Abonneer je dan op onze podcast op de website van Praktijk de Liefde.

In onze podcast nemen we je mee naar ons werk in de dagelijkse praktijk en bespreken we de oudste onderwerpen van de wereld: liefde, seks en relaties.

We geven je een intiem inkijkje in de praktijk van een relatietherapeut waarbij je meeluistert met onze relatietherapeuten Joey Steur en Nashwa Gawad. Wat maken zij mee en welke onderwerpen horen zij tijdens de sessies voorbij komen? Maar ook, welke maatschappelijke trends zien zij, in hoe mensen met relaties en intimiteit omgaan? Hoe helpen zij cliënten en welke praktische tips geven ze hen mee? Joey en Nashwa bespreken de gevoelige thema’s die ze tijdens de therapieën tegenkomen, uiteraard heel discreet.

Emoties benoemen en handvatten bieden voor problemen

In de afleveringen benoemen ze de lastige emoties maar geven ze je ook handvatten, om relatieproblemen te lijf te gaan. En er is aandacht voor de minder fijne kanten van de liefde, de pijnlijke kanten.

Want denk jij dat de liefde kan samengaan met tragiek? Hoe ga jij hiermee om? Misschien hoeven we de tragiek niet weg te duwen maar mogen er gewoon eerlijk over zijn. En helpt dat juist om problemen op te lossen. In de podcast gaan Joey en Nashwa hier uitgebreid op in.

Abonneren op podcast Over de Liefde

Ben jij benieuwd naar de podcastserie van Over de Liefde? Ga dan naar praktijkdeliefde.com/podcast. En wil je op de hoogte blijven van nieuwe afleveringen? Abonneer je nu gemakkelijk via onze website!

Blijf op de hoogte!