Online relatietherapie met een
systeemgerichte aanpak is
effectief.

Onze wetenschappelijk onderbouwde aanpak, waarbij we uitsluitend werken met geregistreerde systeemtherapeuten. Wij zijn hoog opgeleid en voldoen aan alle kwaliteitseisen. De systeembenadering is buitengewoon succesvol gebleken in het herstellen van verbinding en verbeteren van de relatie. Met slechts 4 tot 8 sessies zien we een duurzame verandering binnen de relatie.

Of kies voor ons Transformatie Relatie Weekend. Dit is een intensieve, diepgaande ervaring waarbij u samen met uw partner de kans krijgt om in één weekend fundamentele veranderingen in uw relatie te bewerkstelligen. Door middel van gerichte theorie, oefeningen en persoonlijke sessies, biedt dit weekend een unieke kans om samen te groeien en uw relatie te transformeren.

Online Programma'sTransformatie WeekendMaak vrijblijvend kennis

Wetenschappelijke evidentie

Wonen jullie in het buitenland en is er de behoefte om in jullie moedertaal de verbinding terug te vinden? Is er in het dagelijkse leven tijd te kort en trekt de relatie aan het kortste eind? En is thuis de plek waar jullie je open durven te stellen?

Wat de reden ook is, met liefde geven we wat jullie nodig hebben, waar jullie dat maar nodig hebben.

Met online systeemtherapie doorbreken jullie de oude patronen, ontwikkelen jullie meer begrip voor elkaar en verbeteren jullie de intimiteit en seksualiteit. Zo verdiept de verbinding en ontstaat er tegelijkertijd ruimte voor groei het eigen proces.

Tijdens de therapie is er aandacht voor:

1

Verbetering van jullie communicatie

2

emotionele verbinding

3

Wederzijds begrip

4

passie en intimiteit

5

behoeftes en verlangens

Maak vrijblijvend kennisOnline Programma'sTransformatie Weekend

Effectieve online relatietherapie: systeemgerichte benadering

Praktijk de Liefde is gespecialiseerd in concrete en effectieve relatietherapie vanuit de systeemtherapie. Met systeemtherapie kijken we naar het hele systeem. Dat wil zeggen, alle personen die in jullie leven een belangrijke rol spelen zoals je partner, kinderen, vrienden of collega’s. Deze kunnen we bij de therapie betrekken om te bekijken wat de invloed van anderen is. Systeemtherapie is evidence based; onderzoek toont aan dat systeemtherapie effectief is.

Tijdens de online relatietherapie luisteren we goed naar wie jullie zijn en wat jullie nodig hebben. Daarna volgt een passende begeleiding, helemaal afgestemd op jullie persoonlijke situatie.

Doel van online relatietherapie

De relatie koste wat het kost in stand houden, dat is niet ons doel. Het gaat erom dat jullie weer in gesprek gaan en onderzoeken wat voor jullie belangrijk is. Relatietherapie is erop gericht om relaties weer krachtiger te maken, samen of toch los van elkaar. Besluiten jullie uiteindelijk uit elkaar te gaan en hebben jullie kinderen, dan is een zorgvuldige afronding erg belangrijk.

Voordelen online relatietherapie

  1. Gemak en flexibiliteit: Met online relatietherapie kun je de sessies vanuit het comfort van je eigen huis of een locatie naar keuze bijwonen. Dit bespaart tijd en reiskosten, en biedt flexibiliteit in termen van planning. Het stelt je in staat om therapie in te passen in je drukke schema en maakt het gemakkelijker om deel te nemen, zelfs als je ver weg woont of op reis bent.
  2. Toegankelijkheid: Online relatietherapie vermindert de drempel voor mensen die anders misschien niet in staat zouden zijn om fysiek naar een therapeut te gaan. Het is vooral voordelig voor mensen met een druk bestaan, met beperkte mobiliteit, geografische afstand of die in landelijke gebieden wonen waar beperkte toegang tot therapeutische diensten bestaat.
  3. Comfortabele en veilige omgeving: Voor sommige mensen kan de drempel om persoonlijke problemen te bespreken in een traditionele therapie setting hoog zijn. Bij online therapie kunnen cliënten zich vaak meer op hun gemak voelen en zich vrijer uiten in hun vertrouwde omgeving. Dit kan leiden tot een diepere en meer open communicatie tijdens de sessies.
  4. Technologische hulpmiddelen: Onze online relatietherapie maakt gebruik van verschillende technologische hulpmiddelen. Deze tools kunnen de therapie helpen om effectiever te communiceren, visuele hulpmiddelen te delen en oefeningen of huiswerkopdrachten te geven. Het kan ook gemakkelijker zijn om digitale bronnen te delen en samen te werken aan specifieke relatievaardigheden.
  5. Privacy en vertrouwelijkheid: Online therapie biedt een veilige en vertrouwelijke omgeving. De communicatie verloopt via beveiligde platforms die voldoen aan de privacyregels en ethische normen. Dit helpt bij het opbouwen van vertrouwen tussen cliënten en therapeuten, waardoor ze zich vrijer voelen om persoonlijke en gevoelige onderwerpen te bespreken.
1

Gemak en Flexibiliteit:

Met online relatietherapie kun je de sessies vanuit het comfort van je eigen huis of een locatie naar keuze bijwonen. Dit bespaart tijd en reiskosten, en biedt flexibiliteit in termen van planning. Het stelt je in staat om therapie in te passen in je drukke schema en maakt het gemakkelijker om deel te nemen, zelfs als je ver weg woont of op reis bent.
2

Toegankelijkheid:

Online relatietherapie vermindert de drempel voor mensen die anders misschien niet in staat zouden zijn om fysiek naar een therapeut te gaan. Het is vooral voordelig voor mensen met een druk bestaan, met beperkte mobiliteit, geografische afstand of die in landelijke gebieden wonen waar beperkte toegang tot therapeutische diensten bestaat.
3

Comfortabele en veilige omgeving:

Voor sommige mensen kan de drempel om persoonlijke problemen te bespreken in een traditionele therapie setting hoog zijn. Bij online therapie kunnen cliënten zich vaak meer op hun gemak voelen en zich vrijer uiten in hun vertrouwde omgeving. Dit kan leiden tot een diepere en meer open communicatie tijdens de sessies.
4

Technologische hulpmiddelen:

Onze online relatietherapie maakt gebruik van verschillende technologische hulpmiddelen. Deze tools kunnen de therapie helpen om effectiever te communiceren, visuele hulpmiddelen te delen en oefeningen of huiswerkopdrachten te geven. Het kan ook gemakkelijker zijn om digitale bronnen te delen en samen te werken aan specifieke relatievaardigheden.
5

Privacy en vertrouwelijkheid:

Online therapie biedt een veilige en vertrouwelijke omgeving. De communicatie verloopt via beveiligde platforms die voldoen aan de privacyregels en ethische normen. Dit helpt bij het opbouwen van vertrouwen tussen cliënten en therapeuten, waardoor ze zich vrijer voelen om persoonlijke en gevoelige onderwerpen te bespreken.
1

de hulpvraag;

2

doorbreken van patronen;

3

het gewenste perspectief;

4

meer liefde en verbinding.

5

Meer intimiteit & seks

Contact

Heb je nog vragen of wil je vrijblijvend kennismaken? Laat dan via het contactformulier je gegevens achter en we nemen zo spoedig mogelijk contact op om jouw behoeften en wensen af te stemmen.

Maak vrijblijvend kennisOnline programma'sTransformatie Weekend