Skip to main content
Online cursusRelatieproblemenRelatietherapie

Online training: 10 leuke love learnings speciaal voor jou

By augustus 13, 2021juni 29th, 2023No Comments

Door covid en drukte is het niet altijd gemakkelijk om direct de stap naar relatietherapie te zetten. Een online learning is een mooie oplossing om snel en laagdrempelig aan je relatie te werken. Daarom hebben we een leuke en inspirerende e-learning voor je gemaakt. Tien aparte audioclips, gratis en voor iedereen te volgen, samen of alleen, fijn in je eigen tempo.

In de online training nemen we je in tien thema’s mee in de onderwerpen die jullie relatie omvatten. Onderlinge communicatie, de balans bewaren in de tijd die je online doorbrengt, erotiek, geen seks meer hebben, het gezin van herkomst, de sleur doorbreken, de oorsprong van jullie relatie, ouderschap en partnerschap, tragiek en telkens terugkerende ruzies.

Online training: luisterclips met info en tips

Bij elk thema beluister je een audioclip van ongeveer 10 minuten. Relatietherapeut Joey Steur geeft achtergrondinformatie en legt uit hoe processen werken. Zo krijgen jullie beter zicht op patronen in de relatie en hoe ze mogelijk ooit zijn ontstaan.

Misschien is het net wat jullie nodig hebben om een proces in gang te zetten. Om te beginnen met het doorbreken van patronen waar jullie je niet prettig bij voelen. Of een mooie aanzet om over de relatie na te denken, te mijmeren, zo tijdens de zomermaanden. “Hoe doen wij dat in onze relatie, hoe werkt dat (of juist niet) bij ons? En wie zijn we na al die tijd geworden in ons partnerschap?”

Na het beluisteren van de tien thema’s hebben jullie nieuwe inzichten en ontstaat er meer ruimte voor verbinding. Thuis (of waar je maar bent) tot stand gebracht, gewoon in jullie eigen, vertrouwde omgeving. Ben je nieuwsgierig geworden? De volledige serie Love Learnings staat online. Veel succes en plezier alvast! En heb je na afloop vragen, neem dan gerust contact op.

Ontvang inspirerende brieven van Joey, verhelderende artikelen met inzichten over relaties en waardevolle tips & tricks.

Toegang tot tools, kennis & artikelen

Toegang tot tools, trainingen, kennis & artikelen

Praktijk de Liefde is gespecialiseerd in concrete & effectieve relatietherapie vanuit de systeemtherapie.

Meer weten? Onze werkwijze