Praktijk de Liefde richt haar pijlen op systeemgerichte relatietherapie. Een wetenschappelijk bewezen werkwijze waarbij we inzoomen op de patronen in relaties en de connectie met het systeem. Dat wil zeggen, de rol van mensen die voor jullie van betekenis zijn of ooit waren. Het doel? Weloverwogen verder gaan, samen of los van elkaar.

Wat maakt ons anders dan andere praktijken?

Al onze diensten richten zich op het krachtiger maken van relaties. Relaties tussen partners, ex-partners, zakelijke relaties, maar ook de relatie met jezelf. En dat zie je terug in de achtergronden en opleidingen van onze therapeuten. Zij delen dezelfde visie en behandelmethodiek en vormen zo een stevig, competent team.

Onze begeleiding is concreet, maar ook persoonlijk en warm. Daarbij leren we van elkaar en van anderen, zoals therapeut Esther Perel die systeemgerichte relatietherapie een wereldwijd podium geeft.

Kortom, geen vergaarbak van therapieën, maar een sterk gerichte specialisatie in aanpak en behandelgebied. En juist dat maakt ons werk zo helpend en succesvol voor stellen en singles.