Relatie Boost

Versterk jullie verbinding nog meer en houd de relatie spannend door samen een RelatieBoost te doen! programma RelatieBoost! Dit programma is speciaal ontworpen om jullie onderlinge band te versterken en nieuwe, spannende dimensies in hun relatie te ontdekken.

Geef je relatie de welverdiende aandacht met de Relatie Boost, speciaal ontworpen om de verbinding, aandacht en plezier in de relatie te versterken. Samen werken jullie aan communicatie, passie en begrip, waardoor jullie connectie dieper wordt en meer vervullend. RelatieBoost biedt jullie de tools en inzichten om samen te groeien en elke dag opnieuw verliefd te worden.

Wij geloven dat een gelukkige en gezonde relatie continu onderhoud en aandacht  en nieuwsgierigheid vereist, en daarom biedt RelatieBoost een scala aan tools en activiteiten om jullie liefde levendig te houden.

Meld je nu aan en wapen jezelf met de essentiële tools om jullie liefde, passie en communicatie naar een hoger niveau te tillen!

Laat de passie en verbinding weer bloeien. Begin nu!

 • Zes maanden
 • Iedere maand een mail met oefening
 • Door erkende NVRG relatietherapeuten
 • Inclusief een relatietherapie sessie van 75 minuten.
 • Nog meer plezier & liefde
 • Bonusmateriaal ‘Het 100 Vragen Spel’ 
 • Locatie: Thuis
 • Investering: 299 euro

Waarom inschrijven?

Welkom bij RelatieBoost, het online programma dat jullie relatie aandacht geeft en houvast biedt om de relatie te onderhouden. Hoe zorg je dat het leuk blijft en tegelijkertijd ook stevig. We weten dat het onderhouden van een gezonde relatie niet altijd gemakkelijk is. Zelfs de sterkste relaties hebben soms hulp nodig om te gedijen en te groeien. In deze bijzondere reis staan jullie liefde, toewijding en groei als partners centraal, met als doel jullie relatie te koesteren en te versterken.

Wat is het RelatieBoost?

Ons programma RelatieBoost is gebaseerd op jarenlange ervaring en onderzoek vanuit de wetenschap achter relatietherapie. Het is speciaal ontwikkeld om koppels te helpen meer verbinding, plezier, samen lachen, avontuur en intimiteit te ervaren. RelatieBoost bevat een reeks praktische en effectieve tools, technieken en tips die je kunt gebruiken om je relatie te versterken en te verdiepen.

Wat kun je verwachten?

We maken gebruik van wetenschappelijk onderbouwde methoden uit de systeemtherapie, waaronder EFT en technieken van The Gottman Institute. Daarnaast laten we ons inspireren door inzichten van Esther Perel en de Imago Therapie. Wij zijn ervaren en erkende NVRG relatietherapeuten en geven persoonlijke begeleiding plus krijgen jullie waardevolle tools mee om de liefde, passie en communicatie in jullie relatie te verbeteren.

Iedere maand zal er een welkomst mail komen met een nieuw thema. In deze maand zullen jullie uitgedaagd worden om opdrachten uit te voeren en op die manier dichter tot elkaar te komen en nieuwe inzichten te creëren. Binnen zes maanden kan er een sessie worden ingepland bij een relatietherapeut die aansluit op jullie behoefte en wensen.

Tevens krijg je toegang tot onze wekelijkse podcast waarin diverse thema’s rondom relaties en liefde worden behandeld. Je hebt de mogelijkheid om anoniem je vragen in te dienen, en elke week zullen de meest voorkomende vragen besproken worden in de podcast.

Hier is een overzicht van wat wij aanbieden:

 1. Gedurende zes maanden worden jullie ondergedompeld in een ondersteunende omgeving waar ervaren en erkende NVRG relatietherapeuten jullie begeleiden naar een diepere verbinding samen. Het online programma staat vol met waardevolle inzichten, emotionele groei en onvergetelijke ervaringen die jullie band zullen verstevigen en verrijken.
 2. We maken gebruik van wetenschappelijk onderbouwde methoden uit de systeemtherapie, waaronder EFT en technieken van The Gottman Institute. Daarnaast laten we ons inspireren door inzichten van Esther Perel en Imago Therapie, en vele andere grootheden in de relatietherapie. Ontdek essentiële tools om liefde, vreugde en communicatie binnen jullie relatie te versterken.
 3. Waardevolle investering: Voor slechts €299 per stel krijgen jullie toegang tot het gehele programma, inclusief persoonlijke begeleiding en toegang tot ‘Het 100 Vragen Spel’.

Wat zijn de kosten?

Voor de prijs van 299 euro per stel, bieden we jullie een bijzondere ervaring. Dit biedt toegang tot het volledige zes maanden programma ontwikkeld door erkend relatietherapeute Joey Steur, een maandelijkse Q&A podcast en inclusief een relatietherapie sessie bij een van onze therapeuten.

Jullie ontvangen als kers op de taart na afloop van het online programma gratis toegang tot ons online programma het inspirerende ‘Het 100 Vragen Spel’. Deze tools zijn ontworpen om jullie te helpen de inzichten en vaardigheden die jullie tijdens het weekend hebben opgedaan, te blijven toepassen en ontwikkelen in jullie dagelijks leven.

Verlenging van RelatieBoost

Na het programma RelatieBoost bieden we een verdiepingsslag met het exclusieve programma RelatieBoost Part II.

In dit programma gaan we nog dieper in op het ontdekken van elkaar door middel van plezier, mildheid en diepere verbinding . Het programma is speciaal ontworpen om de verbinding en intimiteit tussen partners te versterken en hen te helpen hun relatie naar nieuwe hoogten te tillen.

Tijdens dit programma delen we nieuwe oefeningen om plezier en speelsheid te bevorderen, avontuur en mildheid te cultiveren. Door middel van interactieve sessies en begeleidende audio’s zullen we jullie begeleiden bij het verkennen van elkaars persoonlijkheden en emoties, om zo de band tussen jullie te verdiepen en te versterken.

Als je het gevoel hebt dat je relatie meer verbinding, intimiteit en vreugde nodig heeft, dan is dit verdiepingsprogramma echt iets voor jou en je partner. Ontdek hoe je de liefde tussen jullie beiden nog meer kunt laten bloeien met  meer connectie, plezier en liefde

Bij afronding van de RelatieBoost ontvang je gratis Het 100 Vragenspel ter waarde van 39 euro cadeau!

Contact

Heb je nog vragen of wil je vrijblijvend kennismaken? Laat dan via het contactformulier je gegevens achter en we nemen zo spoedig mogelijk contact op om jouw behoeften en wensen af te stemmen.