Ik ben positief en onbevooroordeeld, waardoor ik een sfeer kan creëren waarin ieder zich voldoende veilig voelt. Veilig om zich kwetsbaar op te stellen en open te staan voor verandering.

Barbara Stuker, Relatietherapeut Blaricum

Praktijk de Liefde Blaricum

Barbara Stuker, relatietherapeut Almere en Blaricum

Op het moment dat het niet goed gaat in een relatie is er vaak sprake van zich herhalende negatieve patronen. Je raakt steeds verder verwijderd van elkaar en herkent je partner eigenlijk niet meer terug. Ik zal deze gedragspatronen, die meestal hun oorsprong in het gezin van herkomst hebben, samen met jullie in kaart brengen en proberen te doorbreken. Door open, in elkaars bijzijn te bespreken waarom je dingen zegt en wat je daar precies voor emotie bij voelt, creëer ik inzicht en empathie voor elkaar en ook voor jezelf. Ik ben positief en direct en ga graag op zoek naar de sterke kanten van jullie relatie.

Als ervaringsdeskundige heb ik een goed begrip van het effect van een premature geboorte van een kindje op je relatie. De specifieke problematiek die hier uit voort komt, kan ik door mijn eigen ervaring goed behandelen.

Achtergrond

Ik heb psychologie gestudeerd aan de UvA en heb daarna gewerkt als coach en assessment-psycholoog. Ook heb ik ervaring met selectie en trainen. Naast mijn opleiding tot systeemtherapeut heb ik ook de training tot EFT-therapeut gevolgd.

Voordat jullie een afspraak maken, raden we altijd aan om eerst gratis en vrijblijvend kennis te maken en te kijken of er een klik is.

Kennismaking inplannen met Barbara