Het nemen van de beslissing om samen aan de slag te gaan, is een beginpunt naar helderheid, verdieping en groei.

Maxime Reinke, relatietherapeut Amsterdam Centrum

Praktijk de Liefde Amsterdam Centrum

Maxime Reinke, Relatietherapeut Amsterdam Centrum

Mensen zijn sociale wezens en relaties vormen de kern van ons bestaan. De relatie die we hebben met een partner, vriend, familie of collega heeft directe invloed op hoe we ons gedragen, waar we in geloven en bovenal hoe we ons voelen. Als de verbinding in jullie relatie ontbreekt en belangrijke behoeften niet worden vervuld, kan dit grote impact hebben op je gemoedstoestand en welzijn. Het nemen van de beslissing om hier samen mee aan de slag te gaan, is een belangrijke eerste stap en een beginpunt naar helderheid, verdieping en groei.

In de sessies kijk ik naar wie jullie zijn, als individu én als koppel en gaan we op zoek naar waar jullie individueel en samen behoefte aan hebben. Met elkaar gaan we op zoek naar patronen binnen jullie relatie en de hulpvraag. Door dit helder te krijgen, creëren we ruimte voor inzichten, liefde en begrip. Naast het identificeren van waar verbetering mogelijk is, kijken we naar de positieve en krachtige aspecten van jullie relatie of gezin.

Door te zorgen voor een warme, open en onbevangen sfeer, creëer ik een veilige omgeving waarin jullie je allebei gezien en gehoord voelen. Vanuit mijn positieve instelling en praktische aard reik ik concrete tools aan waar jullie nu, maar ook in de toekomst, mee aan de slag kunnen. Ik heb aandacht voor culturele achtergrond, de diverse vormen die relaties en gezinnen kunnen aannemen maar ook de gewenste positie van seksualiteit en intimiteit binnen jullie relatie.

Achtergrond

Ik heb een achtergrond in de psychologie. Binnen de zorgsector en diverse internationale organisaties heb ik mijn coachende vaardigheden opgedaan en mediation skills ontwikkeld. Ik geloof dat je als mens nooit uitgeleerd bent.  Mijn aanpak is menselijk, betrokken en concreet met ruimte voor humor en luchtigheid. Sessies kunnen plaatsvinden in het Nederlands, Engels of Spaans of een mix hiervan.

Kennismaking inplannen met Maxime