Ik luister, vraag, reflecteer en vat samen, zonder een oordeel te vellen. Samen met jullie onderzoek ik waar jullie irritaties vandaan komen en welke verlangens jullie hebben.

Marram Deen, relatietherapeut Amsterdam

Praktijk de Liefde Amsterdam

Marram Deen, relatietherapeut Amsterdam

Relaties zijn op hun best als er een optimale balans is tussen voorspelbaarheid en spanning. Maar wat vroeger spannend was, levert nu misschien juist spanning op. Een leven aan gedeelde ervaringen kan zijn weerslag hebben op jullie dynamiek. Dan is het prettig om wat hulp te krijgen van iemand die niet emotioneel betrokken is.

Ik luister, vraag, reflecteer en vat samen, zonder een oordeel te vellen. Samen met jullie onderzoek ik waar jullie irritaties vandaan komen en welke verlangens jullie hebben. Zo kunnen jullie met wederzijds begrip verder.

Achtergrond

Gedurende mijn studie filosofie en psychologie had ik het geluk om in een bruin café te werken. De soms wat droge theorie kwam tot leven in gesprekken met de mensen aan mijn bar. Hoe we elkaar beïnvloeden en door gebeurtenissen beïnvloed worden, boeit mij al mijn hele leven.

Na enkele commerciële omzwervingen werd ik geraakt door het begeleiden van daklozen. Hierbij viel het me op hoe belangrijk het is om dierbaren te hebben. Deze helpen je om de tegenslagen die het leven je toebedeelt te dempen.

Om de onderlinge verbondenheid van mensen te versterken, ben ik met de opleiding tot systeemtherapeut gestart.

Voordat jullie een afspraak maken, raden we altijd aan om eerst gratis en vrijblijvend kennis te maken en te kijken of er een klik is.

Kennismaking inplannen met Marram