Mijn passie is om in verbinding te groeien, om te merken dat je door de veiligheid in je relatie nog meer jezelf kunt zijn en vrijheid mag ervaren in liefde.

Esther de Rijk, relatietherapeut Amsterdam-Noord

Praktijk de Liefde Amsterdam-Noord

Esther de Rijk, Relatietherapeut Amsterdam-Noord

Een relatie is prachtig. Je ontmoet de ander, voelt verbondenheid en weet je geliefd en verbonden. Je hebt plezier, steun en haalt het beste in elkaar naar boven. Ook kom je jezelf tegen in een relatie. Soms krijg je niet wat je nodig hebt. Of je krijgt wel wat je nodig hebt, maar weet niet precies waar die pijn vandaan komt die je soms ervaart.

Je kunt samen in patronen zitten, waarin je steeds in dezelfde rondjes lijkt te bewegen. Of er zijn blokkades, waardoor het niet lukt om elkaar weer echt toe te laten. Samen bekijken we hoe dit komt en hoe je het kunt doorbreken. Om zo weer het beste uit elkaar en jezelf naar boven te halen, samen te groeien.

Mijn passie is om in verbinding te groeien. Om te merken dat je door de veiligheid in je relatie nog meer jezelf kunt zijn en vrijheid mag ervaren in liefde. In mijn opleidingen heb ik geleerd om via oefeningen, tekeningen en gesprekken te begrijpen en te voelen wat er gaande is. Wat jullie behoeften zijn.

Achtergrond

Na de hbo-studie Maatschappelijk Werk heb ik de driejarige opleiding bij Phoenix gedaan, waarin ik een lichaamsgerichte benadering leerde toepassen. Daarna volgde ik de opleiding tot relatietherapeut. Afgelopen jaren volgde ik de opleidingen EFT (Emotionally Focused Therapy) en NVR (Non Violent Resistance).

Ik kijk ernaar uit om kennis te maken en te horen wat ik voor jullie kan betekenen!

Voordat jullie een afspraak maken, raden we altijd aan om eerst gratis en vrijblijvend kennis te maken en te kijken of er een klik is.

Kennismaking inplannen met Esther