We zorgen samen dat jullie je beide gehoord, gezien en begrepen voelen.

Jessica Coppoolse, relatietherapeut Amsterdam Noord

Praktijk de Liefde Amsterdam Noord

Jessica Coppoolse, relatietherapeut Amsterdam Noord

Ik ben gefascineerd door relaties in iedere vorm. Na bijna vier jaar als POH-GGZ (psycholoog in de huisartsenpraktijk) te hebben gewerkt viel het mij steeds vaker op hoeveel ogenschijnlijk succesvolle en gelukkige mensen, een diep gevoel van eenzaamheid ervaren. Deze eenzaamheid wordt vaak opgevuld met werken of andere vormen van afleiding. Uit wetenschappelijk onderzoek keer op keer blijkt dat verbondenheid met anderen een eerste levensbehoefte is.

De systemen waarin we opgroeien zijn onze blauwdruk. We worden door ze gevormd, gekneed, gesterkt en vaak genoeg ook geschaad. Deze patronen herhalen we in de relaties in ons volwassen leven. In liefdesrelaties wordt dit extra uitvergroot.

In de gesprekken zullen we aandacht besteden aan jullie persoonlijke blauwdruk maar zullen we vooral ook kijken naar de invloed hiervan in het hier en nu. Als therapeut ben ik empathisch maar op bepaalde momenten kan ik ook confronterend zijn. Humor is voor mij een belangrijk onderdeel van de therapie. Ik zal ervoor zorgen dat jullie je beiden gezien en gehoord voelen. In de gesprekken maak ik gebruik van creatieve werkvormen zoals bijvoorbeeld familieopstellingen.

Achtergrond

Ik ben opgeleid als Toegepast Psycholoog (bachelor) en Gezondheidswetenschapper (master). Ik heb een cursus familieopstellingen gedaan en heb veel affiniteit met narratieve en emotional focused therapy (EFT). Momenteel volg ik de post-master opleiding tot Systeemtherapeut (familie- en relatietherapie) bij de RINO in Amsterdam. De basisopleiding heb ik vorig jaar afgerond en binnenkort zal ik beginnen aan mijn verdere specialisaties.

Kennismaking inplannen met Jessica