Jipke Teensma, relatietherapeut Amsterdam Noord

Wanneer we ons bevinden in een storm en er aan het einde van de dag geen licht lijkt te zijn en we bijna op het punt staan om op te geven, doe dat dan niet. Wanneer dat zonlicht doorbreekt, staat het beste op het punt te gebeuren, maar dat vergt geduld. Blijf zoeken naar de zonneschijn wanneer je in een storm verkeert, want stormen duren niet eeuwig.

Relaties, vriendschappen, collega’s en familie, allemaal verbindingen die invloed hebben op jouw gemoedstoestand en energielevel. Voel je je gesteund en gehoord, of lijkt het alsof niemand je begrijpt?

Het ‘pad van de liefde’ brengt je naar prachtige gebeurtenissen, maar onderweg kan je grote hobbels tegenkomen. Het lukt niet om elkaars (liefdes) taal te verstaan. Onbedoeld raken jullie elkaar, waardoor het lastig is om uit negatieve patronen te stappen.

Samen onderzoeken we het pad van de liefde. Wat is jullie basis? Vanuit de basis creëren we een hernieuwde krachtige verbinding met jezelf en elkaar.

Achtergrond

Na mijn master pedagogische wetenschappen heb ik mij tijdens mijn opleiding gespecialiseerd in EFT (Emotionally Focus Therapy) en heb veel aandacht voor de culturele achtergrond van het systeem. Ik waardeer humor, luchtigheid en directe communicatie tijdens mijn gesprekken.b

"Het kan geen kwaad om te blijven zoeken naar de zonnestralen."