Ik wil dat jullie vreugde en pijn onder ogen zien en gemotiveerd worden om te veranderen.

Judith Verheij, relatietherapeut Amsterdam Noord

Praktijk de Liefde Amsterdam Noord

Judith Verheij, relatietherapeut Amsterdam Noord

Als mensen zijn we vanaf het begin van ons bestaan verbonden met anderen. In die verbondenheid leren we van alles over het leven, de wereld en onszelf.
Verbindingen kunnen liefdevol en veilig zijn, maar ook ingewikkeld of pijnlijk. Er kan een moment zijn dat je vastloopt in relatie tot jezelf, je partner of belangrijke anderen in je leven.

Raak je onbedoeld verstrikt in oplopende conflicten of ijzige stiltes? Dan kan het een goed moment zijn om in gesprek te gaan met een therapeut. Aan mijn cliënten merk ik dat het ruimte geeft, als je gaat begrijpen wat er tussen jezelf en de ander gebeurt. Welke gevoelens dat oproept en waar dat door komt.

Ieder mens heeft een goede reden om te doen wat hij of zij doet. Door samen je verhaal te ontrafelen, krijgt dit logica en betekenis. Je gaat ervaren dat je opnieuw contact kunt maken, op een liefdevolle manier. Mensen omschrijven mij en mijn manier van werken als open, warm, meelevend en betrokken, maar ook als opmerkzaam en doortastend. Ik geef therapie aan mensen in verschillende leeftijden en samenstellingen, waaronder stellen, gezinnen, broers en zussen en individuen.

Achtergrond

Mijn opleiding tot systeemtherapeut volgde ik bij het Lorentzhuis in Haarlem, voorafgegaan door een post-hbo Systemische ouder- en gezinsbegeleiding aan de Rino Amsterdam en de hbo-Maatschappelijk werk aan de Hogeschool van Amsterdam. Ook heb ik ruime ervaring in Emotionally Focused Therapie (EFT) en Attachment Based Family Therapy (ABFT).

Kennismaking inplannen met Judith