In de sessies werken we aan de vraag “Kunnen we begrijpen waarom het gaat zoals het gaat?”

Suzanne Fransen, relatietherapeut Den Haag

Praktijk de Liefde Den Haag

Suzanne Fransen, relatietherapeut Den Haag

Ieder mens heeft behoefte aan onafhankelijkheid enerzijds en verbinding anderzijds. Gewoonlijk melden mensen zich voor relatietherapie wanneer deze behoeften in het gedrang komen in de relatie. Er is bijvoorbeeld verwijdering ontstaan, het is lastig om verbinding te maken of er zijn conflicten. Hulp vragen is dan een krachtige beslissing.

Onze gesprekken sluiten aan bij jullie zorgen, hulpvragen en veranderwensen. In de sessies werken we aan de vraag “Kunnen we begrijpen waarom het gaat zoals het gaat?”. We onderzoeken het patroon waarin jullie met elkaar communiceren en omgaan. Welke factoren zijn van invloed? Ik geloof dat we als mens gevormd worden door onze genen, wat we geleerd hebben in ons gezin van herkomst, belangrijke levensgebeurtenissen en de levensfase waarin we ons bevinden. We bespreken wat jullie krachten zijn en welke obstakels een rol spelen in jullie impasse. Dit helpt om het begrip voor elkaar te vergroten en de liefde weer te laten bloeien.

Achtergrond

Van origine ben ik psychologe, afgestudeerd aan de Universiteit van Utrecht in de richting Klinische Psychologie. Ruim 15 jaar heb ik in de verslavingszorg gewerkt, waar ik zowel met cliënten als hun familieleden werkte. In 2018 ben ik de Intensieve Opleiding Systeemtherapie gestart bij het Lorentzhuis in Haarlem. Mijn passie ligt bij partnerrelatietherapie. Naast nieuwsgierigheid en meervoudige partijdigheid is humor voor mij een belangrijk ingrediënt in de therapie.

Voordat jullie een afspraak maken, raden we altijd aan om eerst gratis en vrijblijvend kennis te maken en te kijken of er een klik is.

Kennismaking inplannen met Suzanne