Het prachtige van een liefdesrelatie is dat het om twee volwassen mensen gaat, die elkaar niet toevallig zijn tegengekomen.

Marcel Straube, relatietherapeut Groningen

Praktijk de Liefde Groningen

Marcel Straube, relatietherapeut Groningen

Het prachtige van een liefdesrelatie, is dat het om twee volwassen mensen gaat, die elkaar niet toevallig zijn tegengekomen. Ze zijn bij elkaar gekomen om persoonlijke stukken uit te zoeken. Gedurende de reis van de relatie kan verwijdering tussen beiden voelbaar worden. Doordat beiden onbewust en/of onbedoeld geraakt worden. Vanuit de werkelijke liefde en toewijding voor elkaar ondersteun ik jullie en herstel ik de onderlinge verbinding.

Mijn werkwijze kenmerkt zich door mild en zorgvuldig luisteren, gecombineerd met een grondig onderzoek van jullie relatiedynamiek. Ik maak gretig gebruik van een whiteboard, waarop de knellende punten en bronnen in iemands leven zichtbaar worden. Samen onderzoeken we welke bronnen van verandering er in potentie aanwezig zijn.

Achtergrond

Na de opleiding HBO Maatschappelijk Werk, heb ik de opleiding Systeemtherapie gedaan. Daarna ben ik werkzaam geweest op de Behandelpoli voor Echtparen bij GGZ Beilen, waar het gedachtegoed van systeemtherapie vanuit de hechtingstheorie centraal stond. Op dit moment werk ik als systeemtherapeut bij een ggz-instelling die specialistische Jeugdhulp biedt. Ik wijd me daar voornamelijk aan de relatie die ouders met zichzelf hebben.

Voordat jullie een afspraak maken, raden we altijd aan om eerst gratis en vrijblijvend kennis te maken en te kijken of er een klik is.

Kennismaking inplannen met Marcel