Ik werk op een oplossingsgerichte manier, de nadruk ligt ook op wat er goed gaat, wat jullie krachten en mogelijkheden zijn, als individu, stel en gezin.

Edith Molenaar, relatietherapeut Haarlem

Praktijk de Liefde Haarlem

Edith Moolenaar, relatietherapeut Haarlem

Soms botsen individuen in relaties. Ondanks de liefde. Je wilt graag begrepen worden, alleen lijken jullie elkaar niet meer goed te verstaan. Je probeert het wel, wat resulteert in gesnauw, irritatie of afstand. Er is een verlangen om er samen uit te komen, maar jullie weten niet hoe. Op zo’n moment kan het waardevol zijn hier ondersteuning bij te krijgen, iemand die meekijkt en naast jullie komt staan.

Ik ga samen met jullie aan de slag waarbij jullie relatie centraal staat én waarbij er ruimte is voor ieders eigen verhaal. We onderzoeken jullie patronen, wensen en verlangens. We staan stil bij wat belangrijk is voor jullie beiden. Dit met elkaar delen geeft ruimte om de elkaar beter te begrijpen, waardoor je dicht bij jezelf en in verbinding kan blijven, ook als het lastig is. Het vertrouwen in jezelf en jullie samen kan groeien zodat jullie samen verder kunnen komen.

We gaan terug naar de basis, de liefde en elkaar. Ik werk op een oplossingsgerichte manier, de nadruk ligt ook op wat er goed gaat, wat jullie krachten en mogelijkheden zijn, als individu, stel en gezin. Daarbij heb ik een open houding, alles mag gezegd en gedeeld worden vanuit een respectvolle houding naar elkaar. Ik ben betrokken, praktisch, warm en luister met aandacht en erkenning voor wat er was en is.

Achtergrond

Al meer dan 20 jaar werk ik met veel plezier met kinderen, ouders en professionals.  Na mijn opleiding Pedagogiek heb ik de Post-HBO opleiding ouderbegeleiding en Post HBO opleiding Gezinscoaching gevolgd.

Voordat jullie een afspraak maken, raden we altijd aan om eerst gratis en vrijblijvend kennis te maken en te kijken of er een klik is.

Kennismaking inplannen met Edith