Samen met jullie wil ik gaan kijken naar jullie onderliggende pijn en verlangens.

Sandra van Riel, relatietherapeut Tilburg

Praktijk de Liefde Tilburg

Sandra van Riel, relatietherapeut Tilburg

De liefde is mooi, maar kan ook ingewikkeld zijn. Een liefdesrelatie geeft je een gevoel van waarde. Je bent nodig voor die ander, je doet ertoe en staat er niet alleen voor. Als partners deel je dingen met elkaar die exclusief zijn voor je relatie. Dat geeft verbondenheid en intimiteit. Als er scheuren zijn gekomen in deze verbinding heeft dat invloed op ons functioneren. Je kunt je eenzaam gaan voelen, onzeker, verdrietig en uit balans raken. Je dreigt elkaar en soms ook jezelf kwijt te raken. De emoties lopen alleen maar verder op en je raakt steeds verder van elkaar verwijderd.

Relatietherapie kan dan helpen om op een andere manier te zoeken naar een oplossing voor jullie. Het onderzoekt dynamiek zonder op zoek te gaan naar degene die schuldig is en geeft inzicht in jullie interacties, patronen en communicatiestijl. Samen met jullie wil ik gaan kijken naar jullie onderliggende pijn en verlangens. Ik help jullie deze te vertalen naar elkaar zodat boodschappen aankomen en de destructieve patronen worden doorbroken zodat de liefde opnieuw tot bloei komt.

Achtergrond

Ik heb jarenlang gewerkt in de jeugdhulpverlening en de (speciale) GGZ met gezinssystemen waarbij mijn focus altijd gericht is op herstel van relaties. (Ex)partnerrelatietherapie is daar een groot onderdeel van. Dit werk kun je alleen maar vanuit het hart doen. Met een grote betrokkenheid en nieuwsgierigheid. Achter ieder gezicht schuilt een verhaal. Met die verhalen ga ik zorgvuldig en professioneel om. Dat verdienen de mensen die hun meest intieme gevoelens met me delen.

Kennismaking inplannen met Sandra