We hebben geen toverstaf, maar samen werken we aan hoop, vertrouwen en veerkracht.

Sylvana Sedney, relatietherapeut Tilburg

Praktijk de Liefde Tilburg

Sylvana Sedney, relatietherapeut Tilburg

Bij storm in jullie relatie komen jullie er soms niet meer zelfstandig uit. Dan is het goed en krachtig dat jullie op zoek gaan naar ondersteuning bij het oplossen van de relatieproblemen. In de therapie gaan we samen onderzoeken welke patronen in jullie relatie het jullie moeilijk maken. Dit geeft jullie inzicht in jezelf, in elkaar en in de relatie.

Ook ontdekken jullie wat jullie verbindt en wat jullie relatie nu zo speciaal maakt. Hiervoor kijken we niet alleen naar wat er nu tussen jullie speelt, maar ook naar jullie gezinnen van herkomst en de relatiegeschiedenissen. We hebben geen toverstaf, maar samen werken jullie aan hoop, vertrouwen, optimisme en veerkracht, zodat jullie na de therapie beter met tegenslagen, veranderingen en stress om kunnen gaan. Altijd op een manier die bij jullie past.

Mijn werkwijze is rustig en met humor. Een ‘klik’ is belangrijk, daarom is een eerste kennismakingsafspraak ook het moment om samen te beslissen of jullie met mij aan de slag willen gaan.

Achtergrond

Ik ben breed opgeleid als pedagoog, gezinsbehandelaar, multidimensionele familietherapeut, Acceptance and Commitment Therapeut en Emotionally Focused Therapeut, waardoor ik alle elementen mooi met elkaar kan verbinden en dit met de systeemtherapie geeft me een krachtige basis om mee te werken. Daarnaast heb ik mij gespecialiseerd in rouw- en verliesbegeleiding.

Voordat jullie een afspraak maken, raden we altijd aan om eerst gratis en vrijblijvend kennis te maken en te kijken of er een klik is.

Kennismaking inplannen met Sylvana