Relatietherapie in Hilversum: onze nieuwste vestiging geopend

Aan de Van Hengellaan 2 in Hilversum vind je vanaf nu de nieuwste vestiging van Praktijk de Liefde!

We zitten al een tijd in hartje Amsterdam, maar verbreden onze scope en willen stellen en singels nu ook op andere plekken begeleiden. Jonge gezinnen bijvoorbeeld, die hun vleugels spreiden en buiten Amsterdam een woonplek vinden.

Op de ruime zolderverdieping in Hilversum (onder de authentieke plafondbalken) geven we op maandag, donderdag en vrijdag systeemtherapie aan stellen, gezinnen en singels. Tijdens de therapie onderzoeken we de onvruchtbare patronen die door de tijd heen zijn ontstaan.

Of het werk anders zal zijn dan in Amsterdam? De tijd zal het leren. Stellen van alle leeftijden zijn welkom, maar ook singles, expats, gescheiden partners en de daardoor veranderde gezinnen.

Want relaties zijn alomvattend. Het gaat niet alleen om de relatie zelf, het gaat om alles wat daarmee verbonden is. Het leven an sich, liefde en keuzes maken. Maar ook verbinding, generaties, ouders en families.

Relatietherapie voor stellen en singles

In de therapie denken we bijvoorbeeld na over de vraag: wie ben ik nu? En die vraag geldt niet alleen voor stellen. Ook voor singels is deze vraagstelling waardevol (en soms nog een taboe), juist voordat je aan een nieuwe relatie begint. ‘Waarom heb ik een partner nodig? Is het plaatje compleet of moet een relatie iets toevoegen?’ De discussie over deze vragen is belangrijk. Want hoe dan ook, we gáán ons weer hechten en natuurlijk, we worden ook weer verliefd.

Vaak zien we daarbij het streven naar perfect zijn. Terwijl het echt oké is om soms in spanning te leven. Er is geen goed of fout. Het is normaal om te twijfelen en soms moeten we leren om dat te verdragen.

Om je aan te melden voor begeleiding van Praktijk de Liefde Hilversum heb je geen verwijzing nodig. Aanmelden doe je met het formulier, of bel of mail om een keer kennis te maken. We hebben nog volop ruimte in het rooster. Tot kijk in Hilversum!

Praktijk de Liefde is gespecialiseerd in concrete & effectieve relatietherapie vanuit de systeemtherapie.

[nectar_cta btn_style=”see-through” heading_tag=”h4″ link_type=”regular” alignment=”left” link_text=”Onze werkwijze” url=”https://www.praktijkdeliefde.com” text=”Meer weten?”]