In samenwerking met BNN/VARA en Praktijk de Liefde zijn wij op zoek naar twee stellen die mee willen werken aan een nieuw televisieprogramma

Momenteel werken wij aan een nieuw televisieprogramma (NPO 3, BNN-VARA) waarin we op zoek zijn naar stellen die tegen de complexiteit van een open relatie aanlopen, of waarin overspel de relatie onder druk zet. In vier respectvolle afleveringen onderzoekt Filemon Wesselink hoe we met monogamie omgaan in 2019: Is het tijd om anders naar het klassieke model van de romantische liefde te kijken?

In dit programma gaat Filemon Wesselink langs bij filosofen, historici, ervaringsdeskundigen, therapeuten en iedereen die een inspirerende blik heeft op het klassieke model van de romantische liefdesrelatie.

Gezocht: een stel die tegen de complexiteit van een open relatie aanloopt

Filemon zoekt voor een nieuw programma in samenwerking met Praktijk de Liefde (BNN-VARA, NPO 3) een stel dat op het punt staat om hun relatie open te breken, niet omdat ze niet meer van elkaar houden, maar omdat ze bijvoorbeeld niet geloven dat monogamie de enige manier is om hun relatie vorm te geven.

Wil je meewerken en een gratis consult bij Praktijk de Liefde? Neem dan vrijblijvend contact op met paula@wittegeit.tv

Gezocht: een stel waarbij overspel een rol heeft gespeeld en de relatie onder druk heeft gezet

Filemon zoekt voor een nieuw programma in samenwerking met Praktijk de Liefde (BNN-VARA, NPO 3) een stel waarbij overspel een rol heeft gespeeld en de relatie onder druk heeft gezet.

Wil je meewerken en een gratis consult bij Praktijk de Liefde? Neem dan vrijblijvend contact op met paula@wittegeit.tv