Het begrijpen van jezelf, jouw eigen lichaam, je verlangens en wensen vormt een startpunt om seksuele zorgen aan te pakken.

Julia Kockelkorn, Relatietherapeut en Seksuoloog Amsterdam

Praktijk de Liefde Amsterdam

Julia Kockelkorn, relatietherapeut en seksuoloog Amsterdam

Door verschillende levensgebeurtenissen kun je elkaar verliezen. Het kan dan lastig zijn om je gezien en gehoord te voelen.

Samen gaan we terug naar wat jullie bij elkaar heeft gebracht en wat de kracht van jullie relatie is. We proberen de vicieuze cirkels te doorbreken, waarbij we gaan werken aan wenselijkere manieren van communiceren. Dit om zo uiteindelijk weer ruimte te krijgen voor jullie wensen, verlangens en eigenheid.

Als seksuoloog en relatietherapeut sta ik stil bij de relationele en seksuele aspecten van jullie relatie. Seksualiteit, intimiteit en romantische relaties zijn onderwerpen die vele levensgebieden raken en het kan soms lastig zijn om hierover te spreken. Samen gaan we opzoek naar jullie individuele en gemeenschappelijke betekenis van seksualiteit en naar de gewenste positie hiervan binnen jouw of jullie relatie. Het begrijpen van jezelf, jouw eigen lichaam, jouw verlangens en jouw wensen vormt een startpunt om seksuele zorgen aan te pakken. Samen werken we toe naar het wederzijds begrip van elkaars verlangens en wensen om hierop in te kunnen spelen en ruimte te creëren voor positieve en plezierige ervaringen.

Achtergrond

Ik ben geboren in Brabant en ben in 2021 afgestuurd als master seksuoloog aan de KU Leuven in België. Hier voor heb ik de studie tot toegepast psycholoog volbracht aan de Fontys Hogenschool in Eindhoven. Hier heb ik voornamelijk mijn coachende vaardigheden opgedaan die ik verder heb uitgebreid met kennis over seksualiteit. Ook nu blijf ik mij verder ontwikkelen en volg ik de opleiding tot systeemtherapeut, om ook vanuit een systemische en cultureel sensitieve benadering te kijken naar seksualiteit en relaties.

Voordat jullie een afspraak maken, raden we altijd aan om eerst gratis en vrijblijvend kennis te maken en te kijken of er een klik is.

Kennismaking inplannen met Julia