Ik bied een veilige en vertrouwelijke omgeving waarin je openlijk kunt praten over je seksuele wensen, angsten en zorgen

Anne van Gaans, seksuoloog Haarlem

Praktijk de Liefde Haarlem

Anne van Gaans, seksuoloog Haarlem

Seksualiteit kan een complex aspect van een relatie zijn, waarin verschillende factoren een rol spelen. Communicatieproblemen, intimiteitskwesties, verschillen in verlangens of seksuele disfuncties kunnen allemaal leiden tot spanningen en ontevredenheid binnen de relatie met je partner maar ook met jezelf.

In mijn sessies bied ik een veilige en vertrouwelijke omgeving waarin je openlijk kunt praten over je seksuele wensen, angsten en zorgen. Als zowel seksuoloog als psycholoog combineer ik mijn kennis en expertise uit beide disciplines om je de best mogelijke begeleiding te bieden. Samen onderzoeken we de onderliggende dynamieken die van invloed kunnen zijn op je seksuele relatie.

Ik geloof sterk in het belang van open communicatie en een positieve benadering van seksualiteit binnen relaties. Samen zullen we werken aan het vergroten van het begrip van binnenuit. Dit doen we door middel van gesprekken en ik geef ook opdrachten om thuis mee aan de slag te gaan. Mijn benadering is holistisch, positief en oplossingsgericht. Samen werken we aan het opbouwen van een gezonde, bevredigende en intieme seksuele relatie waar je naar verlangt.

Achtergrond:

Na mijn master Seksuologie aan de KU Leuven heb ik de master Levenslooppsychologie afgerond. Momenteel ontwikkel ik me verder door middel van een opleiding Cognitieve Gedragstherapie, een therapievorm die ten grondslag ligt aan veel seksuologische interventies. Naast mijn werk bij Praktijk de Liefde werk ik als psycholoog bij PsyCoaching.

Kennismaking inplannen met Anne