Frederique Breugelmans, seksuoloog Tilburg & Rotterdam

Praten over seks en intimiteit is niet altijd gemakkelijk. Zeker niet als je problemen of onzekerheden ervaart. Als Seksuoloog verlaag ik de drempel om over deze gevoelige onderwerpen te praten. Samen zoeken we naar oplossingen om je seksualiteit en daarmee je welzijn te verbeteren.
 
Ik zou mezelf omschrijven als oprecht, ruimdenkend en ik blijf altijd mezelf. Ik nodig jullie van harte uit om kennis te maken, zodat jullie kunnen aanvoelen of er een klik voelbaar is. Ik sta klaar om te helpen.

Achtergrond

Ik ben geboren en opgegroeid in België. Een jaar geleden veranderde mijn hele leven toen ik mijn Nederlandse partner leerde kennen in Portugal en zwanger werd. We besloten om in Nederland te gaan wonen. Nu bouw ik mijn leven hier in Brabant op.
 
In België behaalde ik mijn Bachelor Toegepaste Psychologie en mijn Master Seksuologie (Leuven). Al heel mijn leven probeer ik taboes te doorbreken. Daarom wilde ik het taboe rond seks en intimiteit doorbreken door mezelf erin te scholen en het mensen makkelijker te maken erover te praten zonder zich hiervoor te hoeven schamen.
 
Om mezelf verder uit te dagen en mijn kennis te vergroten ben ik aan de Open Universiteit voor de Master Psychologie aan het studeren.