Single zijn:
wanneer het je in de weg zit

Individuele therapie kan helpen wanneer je moeite hebt met single zijn, het je in de weg zit of somber maakt. Daarbij leidt therapie tot meer persoonlijk inzicht en kom je meer over jezelf te weten.

Wil je eerst weten of het klikt? Maak gratis kennis

Wij zijn gevestigd op meerdere locaties

Single zijn en vastlopen

Het fijn vinden om een partner te hebben of juist een periode even niet; iedereen heeft hierin een eigen behoefte. Een tijdje alleen door het leven gaan is voor veel mensen prettig en belangrijk. Toch zien we in Praktijk de Liefde ook vaak mensen met specifieke vragen m.b.t. het single zijn. Vragen over het vastlopen en weer verder komen. Onze therapeuten helpen je graag met de vragen of zorgen waar je als single mee loopt.

Individuele therapie kan je helpen als je het moeilijk hebt en het single zijn niet meer zo ‘happy’ voelt. Wanneer het je in de weg zit of somber maakt. Of als je naar persoonlijk inzicht zoekt en meer over jezelf te weten wilt komen.

Wil je eerst weten of het klikt? Maak gratis kennis

Doel van de begeleiding

Het doel van de begeleiding is dat je inzicht in je relatiepatronen krijgt. Zo beginnen we een veranderproces, zodat je kan zijn wie je bent. We gebruiken daarbij een systeemgerichte benadering. Dit betekent dat we naar de invloed van het systeem kijken, zoals je gezin en naaste vrienden. Systeemtherapie is evidence based; onderzoek toont aan dat systeemtherapie effectief is.

Hoe gaan we te werk?

Na een vrijblijvende kennismaking beginnen we de begeleiding met een intakegesprek. Daarbij is het belangrijk dat er een wederzijdse ‘klik’ is, zodat jij je veilig voelt om je verhaal, gedachten en emoties met de therapeut te delen. In de vervolgsessies richten we ons op:

1

de hulpvraag;

2

patronen;

3

doelen;

4

veranderwensen.

Als we deze vragen helder hebben, volgen er vijf tot acht sessies van ieder 75 minuten. Na de intake evalueren we het proces en beslissen we samen of we verder gaan met de begeleiding.

Contact

Heb je nog vragen of wil je vrijblijvend kennismaken? Laat dan via het contactformulier je gegevens achter en we nemen zo spoedig mogelijk contact op om jouw behoeften en wensen af te stemmen.

Contact