Tarieven relatietherapie & mediation

Vrijblijvende kennismaking

25 minuten

Intake

75 minuten

€ 198,50

Relatietherapie- en gezinstherapie

75 minuten

€ 198,50

Individuele therapie

75 minuten

€ 198,50

Zakelijke relaties

75 minuten

€ 240,50

Transformatie Relatie Weekend

2 dagen

€ 1750

Vanaf 1 oktober 2023 zal alle bedrijfscoaching in Amsterdam uitsluitend worden aangeboden in Amsterdam-Noord. Gelieve hier rekening mee te houden
N.B. Ook een telefonisch consult of uitgebreid e-mailcontact gedurende het traject brengen we in rekening.

Betaling en annuleren

Na de sessie ontvang je een factuur, die we vriendelijk vragen tijdig te betalen. Indien dit niet gebeurt, volgen er herinneringen voordat de factuur wordt overgedragen aan het incassobureau, deze stap brengt extra kosten met zich mee.

Een gemaakte afspraak is niet vrijblijvend. Als je een afspraak niet kunt nakomen, willen we je vriendelijk vragen deze zo spoedig mogelijk te annuleren. Je kunt dit per mail doen tot uiterlijk twee werkdagen van tevoren.

Bij afzeggingen of verzetten van gesprekken, binnen twee werkdagen (48 uur) voor aanvang van een gesprek, wordt 100% van het afgesproken bedrag in rekening gebracht. De zaterdag en zondag vallen buiten deze etmalen-regeling. Een afzegging op zaterdag of zondag wordt in die zin beschouwd als een afzegging op maandag.

De vrijblijvende kennismaking kan kosteloos geannuleerd worden tot 48 uur van tevoren. Gebeurt dit niet, dan zijn we helaas genoodzaakt om de gereserveerde tijd in rekening te brengen. Dit komt uit op een bedrag van €79,40.

Betaling en annuleren Transformatie Relatie Weekend

Maak eenvoudig gebruik van ons online boekingssysteem om het weekend te betalen. Indien je een factuur wenst, neem dan gerust contact op met onze praktijkassistenten.

Je hebt de flexibiliteit om het Transformatie Relatie Weekend kosteloos te annuleren tot vier weken voor aanvang van het weekend. Bij annulering tot twee weken voor het weekend wordt 50% van de kosten in rekening gebracht. Als je binnen een week voor de startdatum van het weekend annuleert, wordt het volledige bedrag van 100% in rekening gebracht.

Vergoeding relatietherapie

Sinds 2013 wordt relatietherapie niet meer vergoed door de basiszorgverzekering. Deze vorm van therapie valt niet onder de Eerstelijns Psychologische Zorg of de Generalistische Basis ggz. De kosten voor de therapie zijn dus voor eigen rekening. Ook al betaal je de begeleiding dan zelf, je kunt dit zien als een waardevolle investering in jezelf, je relatie of je gezin. Bovendien heb je het voordeel dat er geen wachtlijsten zijn, dat er geen diagnose wordt gesteld en dat het eigen risico niet wordt aangesproken.

Contact opnemen