Van Ex-partners naar Succesvol ouderschap

De toekomst ziet er anders uit dan jullie voor ogen hadden. Hoe ziet jullie ouderschap eruit na de scheiding? Hoezeer worden kinderen getroffen door de gevolgen van een scheiding?
Het is belangrijk om flexibel te zijn, elkaar te begrijpen en op een juiste manier te communiceren. Door deze uitdagingen samen aan te gaan, kunnen jullie in verbinding op weg naar succesvol ouderschap.

Welkom bij Van Ex-Partners naar Succesvol Ouderschap. Een uniek online programma speciaal ontworpen voor families die door een scheiding gaan en die streven naar een blijvende verbinding, allemaal in het belang van hun kostbaarste bezit: de kinderen.

Begin nu!

  • Vier maanden
  • Iedere maand een mail met oefening
  • Door erkende NVRG relatietherapeuten
  • Inclusief een sessie bij een relatietherapeut of mediator
  • Kinderen uit de knel in deze situatie
  • Bonusmateriaal ‘Lessen in Liefde’ en ‘Het 100 Vragen Spel’ 
  • Locatie: Thuis
  • Investering: 499 euro
Krijg Nu Toegang!

Waarom inschrijven?

Welkom bij ‘Van Ex-Partners naar Succesvolle Co-Ouders’, hét online programma dat jou en je ex-partner helpt om na de scheiding samen te werken als toegewijde ouders voor jullie kinderen. Wij begrijpen dat het beëindigen van een relatie emotioneel en uitdagend kan zijn, en dat het vinden van een nieuw evenwicht als co-ouders soms moeilijk is. Ons doel is om jou en je ex-partner te ondersteunen bij het opbouwen van een sterke basis voor een succesvol co-ouderschap, waarbij jullie kinderen altijd centraal staan.

Het programma bestaat uit interactieve modules, audio’s en oefeningen die je stap voor stap begeleiden bij het ontwikkelen van een effectieve communicatiestrategie, het stellen van gezamenlijke doelen en het creëren van een stabiele en liefdevolle omgeving voor jullie kinderen.

Start Nu!

Hoe werkt het?

Jullie zullen 6 maanden aan de slag gaan met oefeningen die jullie iedere maand toegestuurd krijgen. In deze zes maanden verrijken jullie de band en zorgen jullie dat de relatie op een liefdevolle manier wordt onderhouden. In deze zes maanden kan er een sessie worden ingepland met de therapeut die bij jullie behoefte past. Er zal ruimte gemaakt worden om aan te sluiten bij een geheel anonieme en vrijblijvende Q&A webinar. Omdat we uit de praktijk ervaren dat het fijn is om te weten hoe andere stellen het doen en te ervaren dat er veel meer stellen zijn die zo nu en dan worstelen met de relatie.

Wat kun je verwachten?

Na aankoop van het online programma Van Ex-Partners naar Succesvol Ouderschap ontvangen jullie een welkomst mail. In deze vier maanden gaan jullie als ouders op onderzoek gaan wat de mogelijkheden zijn om iedereens behoeften en wensen te kunnen realiseren. Jullie zullen 4 maanden aan de slag gaan met oefeningen die jullie iedere maand toegestuurd krijgen. In deze vier maanden kan er een sessie worden ingepland met de therapeut of mediator die bij jullie behoefte past. Ook is er toegang tot een maandelijkse Q&A webinar waarbij iedereen kan mee luisteren en anoniem vragen kan stellen. Op die manier kunnen jullie niet alleen van de begeleiding van een professional profiteren, maar ook van de ervaringen van andere stellen die hetzelfde proces doorgaan. Het delen van ervaringen en het leren van anderen kan helpen om jullie perspectief te verbreden en nieuwe inzichten te krijgen over jullie eigen ouderschapsrelatie. Dit kan ook bijdragen aan het gevoel dat jullie niet alleen staan in deze uitdagingen en dat er hoop is voor de toekomst. Door te horen hoe andere ex partners het doen en hiervan te leren, kunnen jullie sterker worden en de verbinding in jullie ouderschap versterken.

1

Een veilige en vertrouwde basis in de nieuwe situatie

2

Handvatten om met emoties en conflicten om te gaan

3

Een sessie van een relatietherapeut of mediator

4

Inzicht in de basisprincipes van succesvol co-ouderschap

5

Inzichten hoe het goed te doen voor de kinderen

6

Communicatietechnieken om respectvol met elkaar te blijven.

Aanmelden

Ben je klaar om jullie nieuwe toekomst in te delen naar jullie wensen? Meld je vandaag nog aan voor ons online programma! Als je nu inschrijft, profiteer je van een speciale introductiekorting en krijg je toegang tot extra bonusmateriaal.

Start Nu!

Wat andere ouders hebben ervaren

"Dit programma heeft ons als gescheiden ouders echt geholpen om de belangen van onze kinderen op de eerste plaats te zetten. De tips en inzichten waren praktisch en gemakkelijk toepasbaar. Onze communicatie is sterk verbeterd, en we zijn nu in staat om samen te werken voor het welzijn van onze kinderen. Bedankt voor dit waardevolle programma!"

Lieve & Robert

"Als je door een scheiding gaat en je je zorgen maakt over de impact op je kinderen, is dit programma een absolute aanrader. Het heeft ons geleerd hoe we als ouders kunnen blijven samenwerken, ondanks de uitdagingen van een scheiding. We voelen ons nu zelfverzekerd en in staat om onze kinderen de ondersteuning te bieden die ze verdienen."

Annelot & Paul

"Dit programma heeft me geholpen om mijn perspectief op co-ouderschap te veranderen. Ik begrijp nu het belang van samenwerken en communiceren met mijn ex-partner voor het welzijn van onze kinderen. De modules zijn goed gestructureerd en bevatten waardevolle inzichten. Ik ben zo dankbaar dat ik dit programma heb gevolgd."

Ruth & Job

"Van Ex-Partners naar Succesvol Ouderschap" heeft me geholpen om mijn emoties beter te begrijpen en beheren tijdens mijn scheiding. Het heeft me ook geleerd hoe ik effectief kan communiceren met mijn ex-partner. Mijn kinderen zijn nu veel gelukkiger en minder gestrest. Dit programma heeft een blijvende positieve impact gehad op ons leven."

Suzan & Nicolai