Single naar Samen

Bereid je voor om de sprong te wagen van het single leven naar het opbouwen van een betekenisvolle en liefdevolle relatie. Welkom bij Single naar Samen, waar we je begeleiden in het vinden van liefde en het creëren van een diepere verbinding.

Dit programma is ontworpen om je te begeleiden in je zoektocht naar het vinden van de relatie die je wilt!

Of je nu net uit een relatie komt en op zoek bent naar een nieuwe liefde, of al een tijdje single bent en je afvraagt hoe je de juiste persoon kunt vinden. Dit programma biedt de tools en inzichten die je nodig hebt. Tijdens dit programma zul je leren hoe je jezelf beter kunt kennen, wat je zoekt in een partner en hoe je een gezonde en duurzame relatie kunt opbouwen.

Meld je nu aan en krijg de relatie die je wilt. Begin nu!

  •  4 maanden
  • Iedere maand een mail met oefening
  • Door erkende NVRG relatietherapeuten
  • Inclusief  75 minuten individuele therapie
  • Bonusmateriaal ‘Lessen in Liefde’ 
  • Locatie: Thuis
  • Investering: 299 euro
Start Nu!

Waarom inschrijven?

Welkom bij ons online programma, van Single naar Samen, ontwikkeld door Joey Steur, relatietherapeute en oprichter van Praktijk de Liefde.

Op veel manieren vervult liefde ons leven: het is als zuurstof voor ons hart, het geeft ons energie en we kunnen niet zonder. Wat liefde zo bijzonder maakt, is dat het het mooist is wanneer het gedeeld kan worden. Samen liefhebben, delen en ervaren kan ons leven een diepere betekenis en meer voldoening geven. Ben je klaar om de sprong te wagen van het single leven naar het opbouwen van een betekenisvolle en liefdevolle relatie? Dan ben je hier aan het juiste adres! Ons online programma, van Single naar Samen, is speciaal ontworpen om singles te begeleiden op hun reis naar het vinden van de juiste partner en het creëren van een fijne en gezonde relatie.

Tevens krijg je toegang tot een wekelijkse podcast waarin diverse thema’s rondom relaties en liefde worden behandeld. Je hebt de mogelijkheid om anoniem je vragen in te dienen, en elke week zullen de meest voorkomende vragen besproken worden in de podcast.

Start Nu!

Hoe werkt het?

Je gaat 4 maanden aan de slag gaan met oefeningen die je iedere maand toegestuurd krijgen. In deze vier maanden kan er een sessie worden ingepland met de therapeut die bij je behoefte past.   Omdat we uit de praktijk ervaren dat het fijn is om te weten hoe andere singles het doen, is dit een veelbesproken thema in de podcast van Praktijk de Liefde. Ook om te ervaren dat er veel meer singles zijn die zo nu en dan worstelen.

Wat kun je verwachten?

Bij Single naar Samen begrijpen we dat het navigeren door de wereld van dating en relaties uitdagend en soms ontmoedigend kan zijn. Daarom bieden we een reeks hulpmiddelen, oefeningen en strategieën om je te helpen jezelf beter te leren kennen, je verwachtingen en doelen in een relatie te verduidelijken en de vaardigheden te ontwikkelen die nodig zijn om succesvolle en bevredigende relaties aan te gaan.

Bij het van Single naar samen gaat persoonlijke begeleiding hand in hand met onze innovatieve aanpak.  Het is een uitgebreid online programma van ongeveer vier maanden, dat bestaat uit persoonlijke begeleiding,  interactieve modules, audio lessen, oefeningen en werkboeken die je in je eigen tempo kunt volgen.

Tijdens het online programma is er de mogelijkheid om een sessie in te boeken bij een van onze erkende relatietherapeuten, zodat je de begeleiding krijgt die je nodig hebt. Onze relatietherapeuten zijn experts op het gebied van het opbouwen en versterken van relaties. Ook de relatie tot jezelf! Zij bieden een veilige en ondersteunende omgeving waar je openlijk kan praten over je uitdagingen en je zorgen. De sessie is volledig afgestemd op je specifieke behoeften en doelen en geven je de nodige inzichten en tools om het de relatie te krijgen die jij wilt.

Onze erkende relatietherapeuten begeleiden je tijdens het traject en staan altijd klaar om je vragen te beantwoorden.

Prijs 499 euro

1

Flexibel en toegankelijk

2

Je doet het samen met Joey

3

Een sessie van een systeemtherapeut

4

Meer begrip voor jezelf

Aanmelden

Dus waar wacht je nog op? Schrijf je vandaag nog in voor Single naar Samen en begin aan je proces naar het vinden van de liefde en het opbouwen van een sterke en gelukkige relatie.

Bij aankoop van Single naar Samen ontvang je gratis de Lessen in Liefde ter waarde van 69 euro cadeau!

Start Nu!

Wat andere singles hebben ervaren

"Ik had al een tijdje geen geluk gehad met daten en was bang dat ik voor altijd single zou blijven. Maar dankzij dit programma heb ik geleerd wat ik echt zoek in een partner en hoe ik een gezonde relatie kan opbouwen."

Marianne

"Als drukke professional had ik weinig tijd om nieuwe mensen te ontmoeten en te daten. Dit programma heeft me geholpen om mijn prioriteiten op een rijtje te krijgen en me te concentreren op wat echt belangrijk is in mijn zoektocht naar liefde. Nu heb ik een geweldige relatie met iemand die echt bij me past."

Leon

"Dit programma heeft me geholpen om mijn zelfvertrouwen te vergroten en me te concentreren op mijn eigen behoeften en verlangens. Nu weet ik wat ik echt wil in een relatie en ben ik veel gelukkiger dan toen ik nog single was."

Wendy

"Als iemand die altijd erg onafhankelijk is geweest, was ik bang dat ik niet klaar was voor een relatie. Maar dit programma heeft me geholpen om de stap te durven zetten en te beseffen dat het mogelijk is om verbinding te maken met iemand anders zonder je eigen identiteit te verliezen. Ik heb nu een geweldige partner en we delen onze liefde en passies op een mooie manier."

Margreet