Prikkel jullie verlangen: Love Learning 3

Wat als je de spanning van het begin van de relatie weer wilt voelen? In onze derde gratis online training vertelt therapeut Joey Steur over erotiek en hoe jullie het verlangen opbouwen.

Best vaak horen we van stellen: “we willen dat verliefde gevoel weer ervaren”. Met aandacht voor de kleine gebaren kun je weer dichter bij elkaar komen. Ontdek in Love Learning 3 hoe jullie juist met die kleine signalen het verlangen terughalen. Joey geeft voorbeelden van de erotische stukjes die je aan elkaar kan geven.

Verlangen en erotiek

Erotiek zit voor iedereen in iets anders. Veel mensen denken misschien aan uitdagende pakjes of spannende spelletjes, maar erotiek is zo veel meer. En het is voor iedereen anders. Van een knipoog in gezelschap, tot het prikkelen van jullie fantasie. Bijvoorbeeld met een bepaalde geur die teruggaat tot jullie date-periode, maar ook muziek of de sfeer van een speciale plek. Het draait allemaal om het verlangen naar elkaar en hoe je dat tot stand brengt. Eigenlijk zijn het alle sparkles tussen jullie, los van het fysieke contact.

Natuurlijk begint het bij de vraag: wat is erotiek voor jullie? Wat zet jou aan? Wat maakt je alert? En wat ook helemaal niet? Ga het gesprek aan, vertel het elkaar. Of luister samen naar de gratis Love Learning en kijk wat ervan komt, welke mooie ideeën jullie krijgen.

Verlangen terughalen: hulp nodig?

Willen jullie het verlangen terughalen en hierbij adviezen krijgen? Maak dan een afspraak om kennis te maken met één van onze therapeuten. Praktijk de Liefde zit op diverse locaties door Nederland. En ontdek ook de andere online Love Learnings binnen onze Love Academy. 10 korte online trainingen over bijvoorbeeld ruzies repareren, ouderschap en tijd voor elkaar, en beter communiceren.

[nectar_global_section id=”19262″]