Zakelijke relaties

Bij Praktijk de Liefde onderzoeken we de banden tussen jou en je werknemers of collega’s. Waar liggen de verantwoordelijkheden? Welke verwachtingen bestaan er? Hoe communiceren jullie in de werkrelatie? Hoe zou je willen communiceren? En hoe gaan jullie om met obstakels en conflicten?

Wil je eerst weten of het klikt? Maak gratis kennis

Wij zijn gevestigd op meerdere locaties

Werk en carrière zijn voor veel mensen een belangrijk onderdeel van hun leven en identiteit. Daarom is aandacht voor zakelijke relaties net zo belangrijk als aandacht voor relaties thuis. Zeker bij een conflict of wanneer je merkt dat de onderlinge verwachtingen op het werk erg verschillen.

Systeemtherapie kan een goede methode zijn om je zakelijke relaties onder de loep te nemen en gezonder te maken. Met gezonde werkrelaties werken we beter en prettiger. Bij systeemtherapie kijken we naar het hele systeem, dat wil zeggen, alle personen die mogelijk invloed op jouw of jullie relatie hebben.

Bij Praktijk de Liefde onderzoeken we de banden tussen jou en je werknemers of collega’s. Waar liggen de verantwoordelijkheden? Welke verwachtingen bestaan er? Hoe communiceren jullie in de werkrelatie? Hoe zou je willen communiceren? En hoe gaan jullie om met obstakels en conflicten? Tijdens de sessies gaan we aan de slag met deze vragen. Lees hier meer over zakelijke relaties.

Systeemgerichte therapie: hoe gaat het in zijn werk?

Na een vrijblijvende kennismaking beginnen we de begeleiding met een intakegesprek. Daarbij is het belangrijk dat er een wederzijdse ‘klik’ is, zodat jij en je collega’s je veilig voelen om jullie verhaal, gedachten en emoties met de therapeut te delen. Na de intake evalueren we het proces en beslissen we of we verder gaan met de therapie. Als we dit in kaart hebben gebracht, volgen er vijf tot acht sessies van ieder 90 minuten. In de vervolgsessies richten we ons op:

1

de hulpvraag;

2

de patronen;

3

de doelen;

4

de veranderwensen.

Wil je eerst weten of het klikt? Maak gratis kennis

Contact

Heb je nog vragen of wil je vrijblijvend kennismaken? Laat dan via het contactformulier je gegevens achter en we nemen zo spoedig mogelijk contact op om jouw behoeften en wensen af te stemmen.

Contact