Zin in Elkaar

Ontdek de sleutel tot een diepere verbinding in je relatie door samen de liefde en verbondenheid te versterken door middel van proeven, ruiken, zien, horen en voelen.

Ben je op zoek naar een diepere verbinding met je partner? Wil je jullie liefde en verbondenheid versterken op een unieke en intieme manier? Met Zin in Elkaar gaan jullie de wereld van elkaars zintuigen ervaren en dat dit een krachtige manier is om jullie relatie te verdiepen en te versterken.

Meld je nu aan en wapen jezelf met de essentiële tools om jullie liefde, passie en communicatie naar een hoger niveau te tillen!

Laat de passie en verbinding weer bloeien. Begin nu!

 • Zes maanden
 • Iedere maand een mail met oefening
 • Door erkende NVRG relatietherapeuten
 • Inclusief persoonlijke begeleiding
 • Meer Liefde, passie & verbinding.
 • Bonusmateriaal ‘Het 100 Vragen Spel’ 
 • Locatie: Thuis
 • Investering: 299 euro
Ontdek elkaar Nu!

Waarom inschrijven?

Welkom bij Zin in Elkaar, het online programma dat jullie als stel zal begeleiden om elkaar op een diepere en intiemere manier te ontdekken. Wij geloven dat het prikkelen van onze zintuigen een unieke en krachtige manier is om verbinding en intimiteit te creëren in een relatie. Met ons innovatieve programma willen we jullie helpen om samen op een zintuiglijke reis te gaan en op die manier een meer bevredigende en liefdevolle relatie op te bouwen.

Onze op maat gemaakte oefeningen, begeleidende audio’s en interactieve sessies zullen jullie helpen om elkaar beter te begrijpen en dieper met elkaar in contact te komen. Of jullie nu net begonnen zijn als stel of al jaren samen zijn, Zin in Elkaar is geschikt voor iedereen die op zoek is naar meer verbinding, intimiteit en een betere relatie.

Meld je nu aan

Wat is Zin in Elkaar?

Zin in Elkaar is een uitgebreid online programma dat bestaat uit interactieve modules, audio lessen, oefeningen en werkboeken die je in je eigen tempo kunt volgen.

Jullie zullen 6 maanden aan de slag gaan met oefeningen die jullie iedere maand toegestuurd krijgen. In deze zes maanden verrijken jullie de band en zorgen jullie dat de relatie op een liefdevolle manier wordt onderhouden. In deze zes maanden kan er een sessie worden ingepland met de therapeut die bij jullie behoefte past.

Tevens krijg je toegang tot onze wekelijkse podcast waarin diverse thema’s rondom relaties en liefde worden behandeld. Je hebt de mogelijkheid om anoniem je vragen in te dienen, en elke week zullen de meest voorkomende vragen besproken worden in de podcast.

Onze ervaren erkende relatietherapeuten begeleiden je tijdens het traject en staan altijd klaar om je vragen te beantwoorden.

Wat kun je verwachten?

We maken gebruik van wetenschappelijk onderbouwde methoden uit de systeemtherapie, waaronder EFT en technieken van The Gottman Institute. Daarnaast laten we ons inspireren door inzichten van Esther Perel en de Imago Therapie. Wij zijn ervaren en erkende NVRG relatietherapeuten en geven persoonlijke begeleiding plus krijgen jullie waardevolle tools mee om de liefde, passie en communicatie in jullie relatie te verbeteren.

Na aankoop van het online programma Zin In Elkaar ontvangen jullie een welkomst mail. Jullie gaan 6 maanden aan de slag met oefeningen die jullie iedere maand toegestuurd krijgen. Gedurende deze zes maanden creëren jullie een diepere verbinding en meer intimiteit, waardoor jullie relatie op een liefdevolle manier wordt onderhouden en verrijkt. Binnen zes maanden kan er een sessie worden ingepland bij een relatietherapeut die aansluit op jullie behoefte en wensen.

Hier is een overzicht van wat wij aanbieden:

 1. Gedurende zes maanden worden jullie ondergedompeld in een ondersteunende omgeving waar ervaren en erkende NVRG relatietherapeuten jullie begeleiden naar een diepere verbinding samen. Het online programma staat vol met waardevolle inzichten, emotionele groei en onvergetelijke ervaringen die jullie band zullen verstevigen en verrijken.
 2. We maken gebruik van wetenschappelijk onderbouwde methoden uit de systeemtherapie, waaronder EFT en technieken van The Gottman Institute. Daarnaast laten we ons inspireren door inzichten van Esther Perel en Imago Therapie, en vele andere grootheden in de relatietherapie. Ontdek essentiële tools om liefde, vreugde en communicatie binnen jullie relatie te versterken.
 3. Waardevolle investering: Voor slechts €299 per stel krijgen jullie toegang tot het gehele programma, inclusief persoonlijke begeleiding en toegang tot ‘Het 100 Vragen Spel’.

Wat zijn de kosten?

Voor de prijs van 299 euro per stel, bieden we jullie een bijzondere ervaring. Dit biedt toegang tot het volledige zes maanden programma, een wekelijkse podcast en inclusief een relatietherapie sessie bij een van onze therapeuten.

Jullie ontvangen als kers op de taart na afloop van het online programma gratis toegang tot ons online programma het inspirerende ‘Het 100 Vragen Spel’. Deze tools zijn ontworpen om jullie te helpen de inzichten en vaardigheden die jullie tijdens het weekend hebben opgedaan, te blijven toepassen en ontwikkelen in jullie dagelijks leven.

Verlenging van Zin in Elkaar

In dit programma gaan we nog dieper in op het ontdekken van elkaar met behulp van alle zintuigen. Het programma is speciaal ontworpen om de verbinding en intimiteit tussen partners nog meer te versterken en hen te helpen hun relatie naar nieuwe hoogten te tillen.

Tijdens dit programma zullen we nieuwe oefeningen delen om de zintuigen van beide partners te prikkelen en de wederzijdse ontdekking te bevorderen. Door middel van interactieve sessies en begeleidende audio’s zullen we jullie begeleiden bij het verkennen van elkaars lichaam en geest, om zo de band tussen jullie te verdiepen en te versterken.

Als je het gevoel hebt dat je relatie meer verbinding, intimiteit en passie nodig heeft, dan is dit verdiepingsprogramma echt iets voor jou en je partner en ontdek hoe je de liefde tussen jullie beiden nog meer kunt laten bloeien.

Wat andere stellen zeggen over Zin in Elkaar

"Ik was sceptisch over dit programma, maar na het proberen van een paar oefeningen, voelde ik een verbinding met mijn partner die ik nog nooit eerder had gevoeld."

Sarah

"Ik was op zoek naar een manier om onze relatie te versterken en meer intimiteit te creëren. Zin in Elkaar was de perfecte oplossing. We hebben onze zintuigen op een geheel nieuwe manier ontdekt en hebben elkaar op een dieper niveau leren kennen. Bedankt Zin in Elkaar!"

Anouk & Jasper

"Ons seksleven is zoveel beter geworden sinds we begonnen zijn met "Verbonden door Zintuigen". We hebben een diepere verbinding opgebouwd en we voelen ons meer intiem dan ooit tevoren."

Michael