Welkom bij

Praktijk de Liefde

thuis.

Missen jullie de vlam die er ooit was en willen jullie die opnieuw aanwakkeren? Voelen jullie de sleur en mis je het samen plezier maken? Is de verbinding en passie verdwenen en willen jullie deze weer terugvinden?

Ontdek het geheim om het verlangen in jullie relatie te herstellen met onze unieke online programma’s. Het volgen van de programma’s vanuit huis biedt een veilige en vertrouwde omgeving waarin jullie kunnen werken aan het versterken van de verbinding en veiligheid in jullie relatie. Onze online programma’s focussen op het belang van jullie behoeften, het luisteren naar elkaar en dichter naar elkaar toe groeien. Het is dé manier om de communicatie te verbeteren en de intimiteit te herstellen.

Het enige wat jullie nodig hebben is een fijne en rustige ruimte waar jullie samen kunnen zijn. Ons programma biedt de ideale plek om de Liefde en geluk in jullie relatie weer terug te vinden. Tijdens het volgen van de modules zal er begrip ontstaan van elkaars behoeften, het oplossen van problemen en het herstellen van vertrouwen. Door middel van gerichte opdrachten en oefeningen kunnen jullie samen werken aan het herstellen van de verbondenheid en passie in jullie relatie.

Onze online programma’s bieden de flexibiliteit om vanuit huis te werken aan verbetering in ieder aspect van jullie relatie. Het enige wat jullie nodig hebben is een computer, tablet of smartphone met een internetverbinding. Bovendien bieden onze programma’s de mogelijkheid om te werken aan jullie relatie op jullie eigen tempo en in jullie eigen omgeving.

Kies voor ons online programma en ontdek hoe jullie de liefde, verbinding en intimiteit in jullie relatie weer kunnen herstellen en verstevigen!

Houd de Liefde vast

Exclusief ontwikkelt door relatietherapeut Joey Steur voor onze stellen na de relatietherapie. Voel de liefde, blijf in verbinding en laat elkaar niet los.

Geheim van de Liefde

Verstevig en verdiep je relatie vandaag nog! Ontdek het geheim en transformeer je relatie naar een hoger niveau.

Lessen in Liefde

De liefde beter begrijpen. 10 luister learnings met tips van relatietherapeut Joey Steur.

Zin in Elkaar

Met het programma Zin in Elkaar gaan jullie de wereld van elkaars zintuigen ervaren en dat dit een krachtige manier is om jullie relatie te verdiepen in de verlangens en intimiteit.

RelatieBoost

Geef je relatie de welverdiende aandacht met ons online programma, speciaal ontworpen voor stellen die meer verbinding, aandacht en plezier in de relatie willen.

Single naar Samen

Je bent klaar om de sprong te wagen van het single leven naar het opbouwen van een betekenisvolle en liefdevolle relatie.

Ex-Partners naar Succesvol ouderschap

Exclusief ontwikkelt voor gezinnen die uit elkaar gaan en in verbinding willen blijven voor de kinderen.