Welkom bij Praktijk de Liefde thuis

Missen jullie de vlam die er ooit was en willen jullie die opnieuw aanwakkeren? Voelen jullie de sleur en mis je het samen plezier maken? Is de verbinding en passie verdwenen en willen jullie deze weer terugvinden?

Ontdek het geheim om het verlangen in jullie relatie te herstellen met onze unieke online programma’s. Het volgen van de programma’s vanuit huis biedt een veilige en vertrouwde omgeving waarin jullie kunnen werken aan het versterken van de verbinding en veiligheid in jullie relatie. Onze online programma’s focussen op het belang van jullie behoeften, het luisteren naar elkaar en dichter naar elkaar toe groeien. Het is dé manier om de communicatie te verbeteren en de intimiteit te herstellen.

Het enige wat jullie nodig hebben is een fijne en rustige ruimte waar jullie samen kunnen zijn. Ons programma biedt de ideale plek om de Liefde en geluk in jullie relatie weer terug te vinden. Tijdens het volgen van de modules zal er begrip ontstaan van elkaars behoeften, het oplossen van problemen en het herstellen van vertrouwen. Door middel van gerichte opdrachten en oefeningen kunnen jullie samen werken aan het herstellen van de verbondenheid en passie in jullie relatie.

Onze online programma’s bieden de flexibiliteit om vanuit huis te werken aan verbetering in ieder aspect van jullie relatie. Het enige wat jullie nodig hebben is een computer, tablet of smartphone met een internetverbinding. Bovendien bieden onze programma’s de mogelijkheid om te werken aan jullie relatie op jullie eigen tempo en in jullie eigen omgeving.

Kies voor ons online programma en ontdek hoe jullie de liefde, verbinding en intimiteit in jullie relatie weer kunnen herstellen en verstevigen!

Houd de Liefde Vast

Zal alles goed blijven gaan nu jullie de therapie hebben afgerond? Willen jullie dat deze vooruitgang met een stijgende lijn omhoog blijft gaan? Hou de Liefde vast zorgt ervoor dat jullie elkaar niet los laten. Ben je klaar om je relatie te bestendigen?

Het Geheim van de Liefde

Klaar om voor jullie nieuwe verhaal? Het Geheim van de Liefde, speciaal ontworpen om de verbinding, aandacht en plezier in de relatie te versterken. Samen werken jullie aan communicatie, passie en begrip, waardoor jullie connectie dieper wordt en meer vervullend.

De Lessen in Liefde

Leer met onze 10 audio learnings hoe de liefde werkt en hoe je een duurzame en liefdevolle relatie opbouwt.

Zin in Elkaar

Ontdek de sleutel tot een diepere verbinding in je relatie door samen de liefde en verbondenheid te versterken door middel van proeven, ruiken, zien, horen en voelen.

Relatie Boost

Versterk jullie verbinding nog meer en houd de relatie spannend door samen een RelatieBoost te doen! programma RelatieBoost! Dit programma is speciaal ontworpen om jullie onderlinge band te versterken en nieuwe, spannende dimensies in hun relatie te ontdekken.

Van single naar samen

Hebben jullie een groeiende nieuwsgierigheid naar alternatieve relatievormen en voelen jullie de behoefte om deze thema’s te verkennen?

Van Ex-Partners naar Succesvol Ouderschap

De toekomst ziet er anders uit dan jullie voor ogen hadden. Hoe ziet jullie ouderschap eruit na de scheiding? Hoezeer worden kinderen getroffen door de gevolgen van een scheiding?