Het Geheim van de Liefde

Klaar om voor jullie nieuwe verhaal? Het Geheim van de Liefde, speciaal ontworpen om de verbinding, aandacht en plezier in de relatie te versterken. Samen werken jullie aan communicatie, passie en begrip, waardoor jullie connectie dieper wordt en meer vervullend.

Ontdek het Geheim van de Liefde.

Welkom bij Geheim van de Liefde. Dit is hét online programma voor stellen die hun relatie willen verbeteren en eerst zelfstandig aan de slag willen gaan met de relatie. Wij helpen jullie een beetje op weg om  jullie als koppel dieper in verbinding te komen en een fijne, liefdevolle en avontuurlijke relatie op te bouwen. Of je nu net begint of al jaren samen bent, het Geheim van de Liefde biedt waardevolle inzichten en praktische tools om jouw de relatie te krijgen die je wilt!

Breng de communicatie, intimiteit en vreugde terug in jullie relatie. Doorbreek patronen en herleef de tijden waarin samen genieten moeiteloos ging. Met methoden die wetenschappelijk zijn onderbouwd, verstevigen we de verbinding, communicatie en intimiteit in de relatie.

Meld je nu aan voor essentiële tools om jullie liefde, verbinding en communicatie te verbeteren!

Begin nu!

 • Zes maanden
 • Iedere maand een mail met oefening
 • Door erkende NVRG relatietherapeuten
 • Inclusief een relatietherapie sessie van 75 minuten
 • Meer liefde, verbinding en seks
 • Bonusmateriaal ‘Het 100 Vragen Spel’ 
 • Locatie: Thuis
 • Investering: 299 euro

Waarom inschrijven?

Welkom bij Het Geheim van de Liefde. Dit is het ideale online programma voor koppels die hun relatie willen versterken en zelfstandig aan de slag willen gaan. Wij staan klaar om jullie te ondersteunen in het verdiepen van jullie verbinding als paar, en helpen bij het opbouwen van een liefdevolle, communicatieve, plezierige en avontuurlijke relatie. Of je nu aan het begin staat van je relatie of al jaren samen bent, Het Geheim van de Liefde biedt waardevolle inzichten en effectieve tools om de relatie te realiseren die je verlangt!

Wat is het Geheim van de Liefde?

Het Geheim van de Liefde is een uitgebreid online programma dat bestaat uit interactieve modules, audiolessen, oefeningen en werkboeken die je in je eigen tempo kunt volgen. We behandelen diverse thema’s, zoals communicatie, vertrouwen, intimiteit en het oplossen van conflicten.

Bij ons online programma gaat persoonlijke begeleiding hand in hand met onze innovatieve aanpak. Tijdens het online programma krijg je de mogelijkheid om een sessie in te boeken bij een van onze erkende relatietherapeuten, zodat jij en je partner de begeleiding krijgen die jullie nodig hebben.

Onze relatietherapeuten zijn experts op het gebied van het opbouwen en versterken van relaties. Zij bieden een veilige en ondersteunende omgeving waar jij en je partner openlijk kunnen praten over jullie uitdagingen en zorgen. De sessie is volledig afgestemd op jullie specifieke behoeften en doelen en geven jullie de nodige inzichten en tools om jullie relatie naar nieuwe hoogtes te tillen.

Wat kun je verwachten?

We maken gebruik van wetenschappelijk onderbouwde methoden uit de systeemtherapie, waaronder EFT en technieken van The Gottman Institute. Daarnaast laten we ons inspireren door inzichten van Esther Perel en de Imago Therapie. Wij zijn ervaren en erkende NVRG relatietherapeuten en geven persoonlijke begeleiding plus krijgen jullie waardevolle tools mee om de liefde, passie en communicatie in jullie relatie te verbeteren.

Na aankoop van het online programma Geheim van de Liefde ontvangen jullie een welkomst mail. Jullie gaan 6 maanden aan de slag met oefeningen die jullie iedere maand toegestuurd krijgen. Gedurende deze zes maanden creëren jullie een diepere verbinding en meer intimiteit, waardoor jullie relatie op een liefdevolle manier wordt onderhouden en verrijkt. Binnen zes maanden kan er een sessie worden ingepland bij een relatietherapeut die aansluit op jullie behoefte en wensen.

Tevens krijg je toegang tot onze wekelijkse podcast waarin diverse thema’s rondom relaties en liefde worden behandeld. Je hebt de mogelijkheid om anoniem je vragen in te dienen, en elke week zullen de meest voorkomende vragen besproken worden in de podcast.Onze ervaren relatietherapeuten begeleiden je tijdens het traject en staan altijd klaar om je vragen te beantwoorden.

Hier is een overzicht van wat wij aanbieden:

 1. Gedurende zes maanden worden jullie ondergedompeld in een ondersteunende omgeving waar ervaren en erkende NVRG relatietherapeuten jullie begeleiden naar een diepere verbinding samen. Het online programma staat vol met waardevolle inzichten, emotionele groei en onvergetelijke ervaringen die jullie band zullen verstevigen en verrijken.
 2. We maken gebruik van wetenschappelijk onderbouwde methoden uit de systeemtherapie, waaronder EFT en technieken van The Gottman Institute. Daarnaast laten we ons inspireren door inzichten van Esther Perel en Imago Therapie, en vele andere grootheden in de relatietherapie. Ontdek essentiële tools om liefde, vreugde en communicatie binnen jullie relatie te versterken.
 3. Waardevolle investering: Voor slechts €299 per stel krijgen jullie toegang tot het gehele programma, inclusief persoonlijke begeleiding en toegang tot ‘Het 100 Vragen Spel’.

Wat zijn de kosten?

Voor de prijs van 299 euro per stel, bieden we jullie een bijzondere ervaring. Dit biedt toegang tot het volledige zes maanden programma gegeven door erkend relatietherapeute Joey Steur, een maandelijkse Q&A podcast en inclusief een relatietherapie sessie bij een van onze therapeuten.

Jullie ontvangen als kers op de taart na afloop van het online programma gratis toegang tot ons online programma het inspirerende  ‘Het 100 Vragen Spel’. Deze tools zijn ontworpen om jullie te helpen de inzichten en vaardigheden die jullie tijdens het weekend hebben opgedaan, te blijven toepassen en ontwikkelen in jullie dagelijks leven.

Verlenging van het Geheim van de Liefde

Na het programma Geheim van de Liefde  bieden we een verdiepingsslag met het exclusieve programma Hou de Liefde vast. Dit programma is speciaal ontwikkelt voor stellen die bij ons in therapie  zijn geweest.

Wij begrijpen dat het onderhouden en laten groeien van een relatie een constant leerproces is. Houd de Liefde vast is een online programma met persoonlijke aandacht dat helpt om de verbetering te behouden en niet in oude gewoonte terug te vallen en diepgewortelde patronen te doorbreken. Ook komen de thema’s als intimiteit en seksualiteit aanbod. Daarom bieden wij praktische tools en inzichten om je relatie verder te versterken en een solide basis te creëren voor een liefdevolle en langdurige toekomst samen.

Bij afronding van Geheim van de Liefde ontvang je gratis Het 100 Vragenspel ter waarde van 39 euro cadeau!

Contact

Heb je nog vragen of wil je vrijblijvend kennismaken? Laat dan via het contactformulier je gegevens achter en we nemen zo spoedig mogelijk contact op om jouw behoeften en wensen af te stemmen.