Een goede relatie maakt je leven zoveel rijker.

Joey Steur, oprichter en relatietherapeut, bekend van:

Praktijk de Liefde Amsterdam-Noord

Joey Steur, oprichter en relatietherapeut Amsterdam-Noord

In elke relatie is er het verlangen om geliefd te worden. Het in verbinding blijven is in de relatie een uitdaging want je kan niet altijd voldoen aan wederzijdse behoeften en verwachtingen. De partnerrelatie geeft juist de mogelijkheid om samen te groeien en thuis te komen bij elkaar. De liefde maakt, dat we bereid zijn om samen te verdiepen, leren en te repareren.

Hoe kunnen jullie in ongewenste patronen, waarbij de afstand voelbaar is, weer terug naar de nabijheid? Elkaar weer vinden in de verbinding waar we helemaal onszelf mogen zijn. Mag er in die verbinding ook aandacht zijn voor de invulling van de eigen behoeften? En het ‘aan’ houden van de intimiteit en begeerte?

Vanuit oprechte nieuwsgierigheid kijk ik tijdens de therapie goed naar wie jullie zijn, hoe je de Liefde hebt geleerd van huis uit en wat er nodig is om in Liefde verbonden te blijven. Samen doorgronden we de relatie om de hulpvraag en patronen helder te maken, en de kwetsbaarheden die geraakt worden. Het doorzien van deze patronen maakt dat er meer ruimte ontstaat voor empathie, liefde en begrip. Deze verbinding prikkelt de intimiteit en laat die in beweging komen.

Bewust in liefdevolle verbinding blijven met jezelf, je partner en dit overbrengen aan onze kinderen, dierbare en de volgende generatie, is het ultieme doel van de therapie.

Een goede relatie maakt je leven zoveel rijker.

Vanuit mijn specialisatie als systeemtherapeut gebruik ik diverse technieken en methodes vanuit de systeemtherapie. Ook ben ik gespecialiseerd in Emotionally Focused Therapy (EFT), Gottman (The Gottman Institute) en Systeemtherapie & Trauma (Rino Amsterdam).

Achtergrond

Mijn achtergrond ligt in de sociale agogiek, waarin interveniëren in psychosociale veranderingsprocessen centraal staat. Na de post-hbo-opleiding Systeemtherapie aan de Viersprong heb ik de post-master Intensieve Opleiding Systeemtherapie, Relatie- en Gezinstherapie aan het Lorentzhuis te Haarlem afgerond. Ik heb me gespecialiseerd in Systeemtherapie & Trauma, Gottman, EFT, en sta geregistreerd bij EFT Nederland.

Joey is zeer geliefd. Wil je graag in therapie bij Joey? Neem dan contact op met de praktijkassistenten en zij helpen je met liefde verder.

Contact opnemenPersoonlijke website