Joey Steur, oprichter en relatietherapeut

In elke relatie is er een diep verlangen om gezien te worden. Tegelijkertijd is het niet altijd mogelijk om aan elkaars behoeften en verwachtingen te voldoen, ondanks de liefde die er is. Ook is de relatie met onze geliefde een bron van vreugde en rust in ons leven. Het is de plek waar we onszelf kunnen zijn, thuiskomen, ontspannen, verrast worden en waar we  op elkaar kunnen bouwen. 

Hoewel we zouden willen dat dit allemaal vanzelf gaat, vraagt het tijd, aandacht en moed om een liefdevolle relatie op te bouwen en te behouden. Soms is daarbij een beetje extra hulp nodig om samen uitdagingen te overwinnen en dichter tot elkaar te komen. Tijdens onze gesprekken richt ik me op het samen ontdekken van patronen, het verbeteren van de communicatie en het herstellen van de verbinding. Veiligheid is van belang om volledig jezelf te kunnen zijn, terwijl ruimte nodig is voor groei en verandering. Samen creëren we deze ruimte, waarin jullie je veilig voelt om je open te stellen en de kwetsbaarheden in de relatie te verkennen. Dit helpt om intimiteit in beweging te brengen, de emotionele verbinding te herstellen en de liefde krachtig te laten stromen

Ik ga graag samen op zoek naar wat voor jullie waardevol is, vanuit een open en milde houding, zonder oordeel, op een plek waar je volledig jezelf mag zijn. Bij mij kun je ook terecht met vragen over intimiteit, seksualiteit en persoonlijke kwesties.

Achtergrond

Mijn achtergrond ligt in de sociale agogiek, een studie die zich richt op interventie in psychosociale veranderingsprocessen. Na mijn vooropleiding tot Systeemtherapeut bij de Viersprong in Breda, heb ik een postmaster intensieve opleiding  Systeemtherapie, Relatie- en Gezinstherapie afgerond aan de Lorentzhuis in Haarlem. Daarbij ben ik ook geregistreerd bij EFT Nederland.

"Veiligheid is van belang om volledig jezelf te kunnen zijn, terwijl ruimte nodig is voor groei en verandering"