Voordat jullie een afspraak maken, raden we altijd aan om eerst gratis en vrijblijvend kennis te maken en te kijken of er een klik is.

Praktijk de Liefde Amsterdam

Joey Steur, oprichter en relatietherapeut

Ik ben betrokken én menselijk. Veel cliënten waarderen het dat ik gauw tot de kern kom. En dat is ook zo, want ik ben nieuwsgierig en gefocust. Tijdens de therapie kijk en luister ik goed naar wie je bent en wat je nodig hebt. Ik neem je serieus want ik zie je als waardevol mens. We doorgronden de relatie, zodat we de hulpvraag en patronen helder krijgen. In de therapie werken we aan begrip voor elkaar en aan het herstel van de verbinding. Ik maak daarbij onder andere gebruik van de technieken van Emotionally focused therapie (zie ook EFT-Nederland.nl).

Achtergrond

Mijn achtergrond is sociale agogiek, waarin interveniëren in psychosociale veranderingsprocessen centraal staat. Na de post hbo, Systeemtherapie aan de Viersprong heb ik de post master, intensieve opleiding Systeemtherapie, relatie- en gezinstherapie afgerond, bij het Lorentzhuis te Haarlem.