“Tijdens de therapie kijk ik goed naar wie jullie zijn, wat jullie nodig hebben en wat werkt hoe jullie weer zelf samen verder kunnen gaan.

Praktijk de Liefde Amsterdam

Joey Steur, oprichter en relatietherapeut

Tijdens de therapie kijk ik goed naar wie jullie zijn, wat jullie nodig hebben en wat werkt hoe jullie weer samen verder kunnen gaan. Ik wil jullie begrijpen en met aandacht luister ik naar de verhalen waarin verschillende perspectieven mogen bestaan. Samen doorgronden we de relatie om de hulpvraag en de patronen helder te maken. Het begrijpen van deze patronen maakt dat er meer ruimte ontstaat voor empathie en wederzijds begrip. Plus dat we opzoek gaan naar mogelijkheden om vanuit jullie kracht, de Liefde, opening te geven aan de kwetsbaarheden in de relatie. Waardoor de emotionele verbinding ook stap voor stap herstelt. Ik heb geen enkel oordeel over de relatie en ik ben nieuwsgierig om hier samen aan te werken! Ik gebruik verschillende technieken vanuit de Systeemtherapie en ben ik opgeleid in Emotionally Focused Therapy (EFT).

Achtergrond

Mijn achtergrond is de sociale agogiek, waarin interveniëren in psychosociale veranderingsprocessen centraal staat. Na de post-hbo-opleiding Systeemtherapie aan de Viersprong heb ik de post-master Intensieve Opleiding Systeemtherapie, Relatie- en Gezinstherapie aan het Lorentzhuis te Haarlem afgerond en ben ik bij EFT Nederland geregistreerd.

Sessions with Joey are also available in English.

Voordat jullie een afspraak maken, raden we altijd aan om eerst gratis en vrijblijvend kennis te maken en te kijken of er een klik is.