Voordat jullie een afspraak maken, raden we altijd aan om eerst gratis en vrijblijvend kennis te maken en te kijken of er een klik is.

Praktijk de Liefde Amsterdam

Joey Steur, oprichter en relatietherapeut

Het startpunt voor de therapie is om samen te onderzoeken hoe we tot de kern kunnen komen.  We nemen de relatie onder de loep om jullie hulpvraag en de patronen helder te makenJullie leren deze patronen te begrijpen, zodat er ruimte komt voor wederzijds begrip en de verbinding stap voor stap herstelt. Tijdens de therapie kijk ik goed naar wie jullie zijn, wat jullie nodig hebben en hoe jullie weer samen, zelf verder kunnen gaanIk maak daarbij o.a gebruik van Emotionally Focused Therapy (EFT).

Cliënten waarderen mijn aanpak: ik ben ontspannen, draai er niet omheen en heb tegelijkertijd geen oordeel over jullie relatie.

Achtergrond

Mijn achtergrond is de sociale agogiek, waarin interveniëren in psychosociale veranderingsprocessen centraal staat. Na de post-hbo-opleiding Systeemtherapie aan de Viersprong heb ik de post-master Intensieve Opleiding Systeemtherapie, Relatie- en Gezinstherapie aan het Lorentzhuis te Haarlem afgerond en ben ik bij EFT Nederland geregistreerd.