Angela Andriesse, relatietherapeut Haarlem

Een van de fundamentele behoeften van de mens is het ervaren van een partnerrelatie, waarin men zich volledig geaccepteerd, diep verbonden en onvoorwaardelijk geliefd voelt. Als relatie- en gezinstherapeut zet ik mijn passie in om verbindingen te herstellen en gezonde relaties te creëren. Mijn overtuiging is dat wij als sociale wezens niet zonder de diepgaande connecties met anderen kunnen floreren.

In mijn therapie onderzoek ik samen met jullie de weg naar herstel. Ik ben nieuwsgierig naar jullie gewenste relatie, naar de diepste behoeften en verlangens die jullie koesteren. Samen bekijken we hoe jullie om kunnen gaan met de verschillen die het leven met zich meebrengt. Welke patronen zijn er ingesleten en hoe kunnen we deze doorbreken? Hoe kunnen we de communicatie tussen jullie verbeteren?

Ik geloof dat je jezelf kwetsbaar moet opstellen om de ander écht te begrijpen. Als therapeut vind ik het essentieel dat elke sessie een veilige ruimte biedt waarin jullie jezelf kunnen zijn. Mijn aanpak is gebaseerd op openheid, warmte, positiviteit en een non-veroordelende houding. Ik wil jullie verstevigen, een bewustwordingsproces in gang zetten waarbij het draait om het vinden en activeren van jullie eigen kracht. 

Achtergrond

Als een ervaren therapeute, met een achtergrond in pedagogiek en een master in Jeugd, Gezin & Context, heb ik mijn begrip van relaties aanzienlijk verdiept. Mijn jarenlange ervaring in de jeugdhulpverlening, voorafgaand aan mijn carrière als relatie- en gezinstherapeut, heeft mij in staat gesteld om gezinnen, stellen en individuen effectief te begeleiden. In deze rol heb ik hen ondersteund bij het ontwikkelen van verbeterde interactiepatronen, wat heeft geleid tot het vormen van gezonde en duurzame relaties.

Samen werken we aan het herstellen en verdiepen van jullie verbondenheid. Ik kijk
ernaar uit om jullie te ontmoeten en samen een pad naar groei en geluk te bewandelen.

"Ik geloof dat je jezelf kwetsbaar moet opstellen om de ander écht te begrijpen."